Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Φωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grυλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μοσχάρι: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε φέτες κρασί λευκό: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο πιπέρι: 15 κόκκους κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΜετά από απουσία αρκετών ημερών επανερχόμαστε στις συνταγές μας με μια ελεύθερη απόδοση μιας συνταγής από την Τοσκάνη της Ιταλίας (με πρωτεύουσα την πανέμορφη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι τας κεμπάπ Μοσχαράκι “τας κεμπάπ”. Μια εύκολη και απλή συνταγή για ένα πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (νουά, κιλότο ή ελιά) κομμένο σε κομματάκια 2 κρεμμύδια ξερά σε φέτες 3 καρότα σε κύβους 1 ½ κουτί ντοματάκια κονκασέ[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο αγαπημένο πολίτικο φαγητό Τας Κεμπάπ, που εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στην τέλεια δεμένη σάλτσα του!Μυρωδάτο φαγητό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά για 5-6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 κρασοπότηρο λευκό[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr