Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Πουτανέσκα (puttanesca) είναι μια απ’ τις πιο γνωστές μας Ιταλικές μακαρονάδες κατ’ αρχάς λόγω πιασάρικου ονόματος. Αλλά βέβαια η ουσία της Ναπολιτάνικης[...]
Πηγή: caruso.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.com–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]
Πηγή: pandespani.comΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Να ξεκαθαρισω πρωτα απ' ολα οτι η αυθεντικη, ιταλικη καρμποναρα ΔΕΝ περιεχει : κρεμα γαλακτος, μανιταρια, μαϊντανο, αλλα μονο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 400 γρ. μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε μικρές φέτες λίγο θυμάρι 100 γρ. πεκορίνο τριμμένο 500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας 150 γρ. μανιτάρια 1 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4) : 500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες [...]
Πηγή: yumyum.grΟι τελευταίες μέρες στη Χάγη είναι γεμάτες απίστευτη ζέστη και υγρασία, κι η πρόγνωση του καιρού δεν είναι καθόλου καλή. Αύριο, θα έχει ακόμα πιο πολλή ζέστη.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά πένες Διαφημίσεις 350 γρ. πένες 2 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 50 γρ. χοιρινό[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: 400 γρ. πένες 200 γρ. λουκάνικα (χωριάτικα) 300 γρ. μελιτζάνες σε κυβάκια 500 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. τυρί πεκορίνο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grH pasta alla Gricia είναι η λιγότερο γνωστή απ’ τις 4 εμβληματικές μακαρονάδες της περιοχής του Λάτσιο (Ρώμη), με τις οποίες μοιράζεται τουλάχιστον τα 3 απ’[...]
Πηγή: caruso.gr