κεικ με μαυρη ζαχαρη παρλιαρος | ζυμη για ταρτα χωρις βουτυρο | λουκανικα κατσαρολα | σοκολατα ροφημα συνταγη παρλιαρος | γλάσο πορτοκάλι | ψαρονεφρι αλα κρεμ με μουσταρδα | γαλακτομπουρεκο σφολιατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


PINCINELLE, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ[...]

PINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ♦♦[...]

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ Ενα ανοιξιάτικο ευωδιαστό στεφάνι, που δεν αποτελείται από λουλούδια, αλλά από αφράτα γεμιστά ψωμάκια! Μία ωραία πρόταση[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ♦♦ CRESPELLE O[...]

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ[...]

ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ( υ.φυ.προζ. ) : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Εδώ και αρκετό καιρό είχα στο νού μου να επιχειρήσω να μετατρέψω το φυσικό προζύμι μου στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ[...]

ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αφού είδαμε ( εδώ ) πως φτιάχνουμε το υγρό φυσικό προζύμι ( υ.φυ.προζ. ), ας πάμε να δούμε πως πρέπει να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
RUSTICI LECCESI : ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ[...]

RUSTICI LECCESI : ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΤΣΕ Rustico leccese (ρούστικο λετσέζε), σημαίνει "χωριάτικο απο το Λέτσε" και θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TORTA PASQUALINA per i QUANTI MODI DI FARE E[...]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΑΡΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ[...]

ΤΑΡΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ Μια τάρτα σκέτη ζωγραφιά! Λίγα υλικά, αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, σε μια τάρτα που γίνεται στο λεπτό! Η[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ♦♦ LI.CO.LI.[...]

ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το φθινόπωρο είχα μετατρέψει μέρος απο το φυσικό μου προζύμι σε υγρό φυσικό προζύμι (υ.φυ.προζ. ή li.co.li. απο τα ιταλικά), με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ♦♦ PANE[...]

ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα ψωμάκι που φτιάχνω αρκετά συχνά με το περίσσευμα απο την αναζωογόνηση του φυσικού μου[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ♦♦ INVOLTINI DI[...]

ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Πανεύκολα ρολάκια με σπαράγγια, για ένα φίνο ορεκτικό σε γιορτινό τραπέζι ή σε μπουφέ. Ντελικάτα σπαράγγια τυλιμένα σε τραγανό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΝΤΟΜΑΤΟΠΙΤΑ ♦♦ TORTA DI POMODORI IN PASTA[...]

ΝΤΟΜΑΤΟΠΙΤΑ Την ντοματόπιτα την είχα ακουστά, και όταν την είδα φτιαγμένη απο τα χεράκια της Ξανθής ( εδω ) πραγματικά την λιμπίστηκα! Απ΄οτι κατάλαβα, η[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑ // ZYMAROPITA, TORTA AL FORMAGGIO[...]

ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑ Διανύουμε την εβδομάδα της τυρινής και σύμφωνα με τα έθιμα και την παράδοση, τα φαγητά με τυριά και γαλακτοκομικά δεν πρέπει να λείπουν από το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ♦♦ TORTA DI CARNE DA[...]

ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω. Είχαμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ♦♦ LAGANA (FOCACCIA DI[...]

Η ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Από τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging , δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO ♦♦ TIROPITA AL[...]

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Οταν έμαθα για τον διαγωνισμό του Parmigiano Reggiano , το θεώρησα αυτονόητο να πάρω μέρος, αφού πρόκειται για ένα από τα πολύ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy