Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ Ενα ανοιξιάτικο ευωδιαστό στεφάνι, που δεν αποτελείται από λουλούδια, αλλά από αφράτα γεμιστά ψωμάκια! Μία ωραία πρόταση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ "ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ" Προκειται για την αλμυρη εκδοχη της περιφημης " torta angelica ", απο τις πολυ διασημες ιταλιδες διδυμες αδελφες Margherita και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Νομιζω οτι η παστουρμαδοπιτα ηταν φυσικο επακολουθο της ανατησης μου για τον παστουρμα ! Πολυ απλη στην παρασκευη της και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟ Ελαφρια, τραγανα, υπεροχα να τα απολαυσετε ολες τις ωρες της ημερας και σιγουρα δεν θα μπορεσετε να αρκεστειτε μονο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ Ενα ανοιξιάτικο ευωδιαστό στεφάνι, που δεν αποτελείται από λουλούδια, αλλά από αφράτα γεμιστά ψωμάκια! Μία ωραία πρόταση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η έμπνευση γιά τη σημερινή συνταγή έρχεται και πάλι από την ιταλική κουζίνα. Οι ναπολετάνοι και οι σιτσιλιάνοι, ετοιμάζουν ένα είδος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ Μια τάρτα σκέτη ζωγραφιά! Λίγα υλικά, αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, σε μια τάρτα που γίνεται στο λεπτό! Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Πανεύκολα ρολάκια με σπαράγγια, για ένα φίνο ορεκτικό σε γιορτινό τραπέζι ή σε μπουφέ. Ντελικάτα σπαράγγια τυλιμένα σε τραγανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ Υλικα για τα φυλλα : 200 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 50 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας ξυδι, 1 κουταλια της σουπας ελαιολαδο, 2-3 πρεζες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Υλικα : 1 μετριο κοτοπουλο (1,5 kg περιπου), 2 καροτα, 1 κρεμμυδι, μερικους κοκκους πιπερι μαυρο, 200 gr συκωτακια κοτοπουλου, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ειδικα για τον Δημητρη, που δεν τρωει τυρι.... Υλικα για τη γεμιση : 4 μετρια πρασα, 1-2 φρεσκα κρεμμυδακια, 1 μετριο ξερο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr