Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΥΛΙΚΑ (4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) 3 φλ. αλεύρι χωριάτικο 2 φλ. φαρίνα 00 2 φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως 1 φακελάκι μαγιά 1/3 κουταλάκι γλυκάνισο αλεσμένο ½ κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑντλώντας την έμπνευση από τα παραδοσιακά υλικά της περιοχής της, δημιουργεί πιάτα που έχουν το άρωμα της παράδοσης. Και μας παραδίδει τα μυστικά για τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-6 άτομα 1 δόση «Σπιτικό φύλλο για ζύμες» ή έτοιμο φύλλο κρούστας για πίτες ή για γλυκά (μπακλαβά), 2 δέσμες φρέσκα κρεμμυδάκια, πολύ ψιλοκομμένα,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για ένα ελιόψωμο) 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 φλ. αλεύρι Φαρίνα «00», 1 φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως, ¼ κουταλάκι μαγιά ξηρή,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1 μεγάλη λιβανέζικη πίτα κομμένη σε μπουκιές, λάδι για τηγάνισμα, καλύτερα ελαιόλαδο, 2 φλ. τρυφερά μαρουλόφυλλα σε λωρίδες, 1 φλ. φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Άσπρο αλεύρι (απλό ή για όλες τις χρήσεις ή φαρίνα), νερό. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτη μέρα: Παίρνετε ένα μέτριο γυάλινο ή κεραμικό σκεύος (το μίγμα μέσα πρέπει να[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 3 ½ φλ. σιμιγδάλι, 2 φλ. ζάχαρη, 1 φλ. χυμό πορτοκάλι, 1 3/4 φλ. νερό, 1/6 φλ. χυμό λεμονιού, ½ κουταλάκι γαρίφαλο σε σκόνη, ½ κουταλάκι κανέλα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comMια πανεύκολη μεσογειακή πίτα. Αν δεν σας αρέσει η κάπαρη μπορείτε να την παραλείψετε. Επίσης, μπορείτε να πασπαλίσετε πάνω από τα υλικά λίγη φέτα και αντί[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 6-7 κουταλιές ελαιόλαδο 120 ml κόκκινο κρασί 5 ώριμες ντομάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαθαρά ∆ευτέρα χωρίς λαγάνα δεν γίνεται. ∆οκιµάστε την και θα τη φτιάχνετε ολόχρονα. Μία πανεύκολη αρτοδηµιουργία που µπορείτε να προσθέσετε ό,τι αρωµατικά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1 μεγάλη λιβανέζικη πίτα κομμένη σε μπουκιές, λάδι για τηγάνισμα, καλύτερα ελαιόλαδο, 2 φλ. τρυφερά μαρουλόφυλλα σε λωρίδες, 1 φλ. φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com