Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grAχ αυτό το τυροψωμάκι! Κλέβει καρδιές... το τρώμε σκέτο, το τρώμε σαν μπαγκέτα σαντουιτσάκι, το κάνουμε μπρουσκέτα, ακόμη και φοκάτσια! Ψωμάκι του Θεού, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 4φέτες μπαγιάτικο ψωμί Λάδι Ντοματίνια κομμένα στη μέση Αλατοπίπερο 2Ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση Βασιλικός φρέσκος ψιλ/νος[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Η ιδέα είναι γνωστή, ωστόσο κάθε φορά που βλέπουμε το ψωμί να μπαγιατεύει φαίνεται ότι στερεύουμε από έμπνευση. Γι’ αυτό κι εμείς[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΟι παλιοί συνηθίζουν να λένε πως είναι αμαρτία να πετάς το ψωμί . Η αλήθεια είναι βέβαια πως το ψωμί που τρώμε στις μέρες μας σπάνια παραμένει νόστιμο και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr