Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 270 συνταγές
Με το που επέστρεψα, είχα και ένα ανέλπιστο, εξαιρετικό δώρο: δύο μεγάλα, πλούσια κομμάτια σπιτικής σφολιάτας! Τι τύχη! Η σπιτική σφολιάτα δε συγκρίνεται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝτομάτες και ντοματίνια έχω χρησιμοποιήσει σε πολλές εκδοχές τάρτας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω μια ντοματόπιτα για την οποία στάθηκαν αφορμή κάτι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΨωμάκια με ντομάτα και μυρωδικά !!! ΥΛΙΚΑ 4 φλ περιπου αλέυρι 1 μαγιά νωπή 1 ποτ χλιαρό νερό 1 κ.γ πάπρικα γλυκειά 1 κ.γ ρίγανη 1 κοφτό αλάτι 1/2 κ.γ ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο πιο εύκολο, αφράτο και νόστιμο ψωμί του κόσμου! Και ο πιο αρχάριος μάγειρας μπορεί να το πετύχει! Τι χρειαζόμαστε: ½ κιλό φαρίν-απ 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάχνονται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζονται χρόνο για να φουσκώσουν, σε μία ώρα μπορέιτε να τα σερβίρετε. Η βασική ζύμη μπορεί να έχει διαφορετική γεύση ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/grthe recipe in english υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 κουταλιά βούτυρο 2-3 πράσα ψιλοκομμένα 200γρ γιαούρτι 2% 150γρ ταλαγάνι τριμμένο 2 αυγά 2-3 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤάρτα με μανιτάρια 20/11/2015 — admin Τάρτα με μανιτάρια Υλικά Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι 250 γρ. γιαούρτι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια 2 κ. γλ.[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΟ φούρνος της γειτονιάς μου φτιάχνει τα πιο θεϊκά πολύσπορα τυροπιτάκια με αλεύρι ολικής. Τρως ένα και πας στον παράδεισο! Για μερικά λεπτά μεταφέρεσαι μέσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 150 gr Φέτα 1 Πιπεριά κόκκινη 1 κ.σ. Πάπρικα καυτερή 3 κ.σ. Αλεύρι 4 κ.σ. Γιαούρτι 1 φλ. γάλα συμπυκνωμένο 3 κ.σ. Ταχίνι ¼ φλ. νερό Λίγο λάδι Εκτέλεση[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΝόστιμη τάρτα με αφράτη ζύμη και γέμιση που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της μελιτζάνας. Η γεύση της απογειώνεται αν οι μελιτζάνες ψηθούν στα κάρβουνα και[...]
Πηγή: magiacook.gr