Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Ότι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά του μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια πίτα που όποτε την έχω κεράσει....μετά κερνάω και χαρτάκια με την συνταγή της! Είπα λοιπόν να την μοιραστώ και μαζί σας και να στέλνω τους υπόλοιπους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝάμαστε και πάλι στην Κυριακή!! Πώς περνούν οι μέρες... τρέχουν κι ούτε που προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω!!! Και θέλω τόσα πολλά!!! Ακόμη και η καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠράσινη Σαλάτα με Ανθότυρο, Ρόδι και γλυκόξινη σάλτσα Εχουμε ακόμη δυο νέες συνταγές αύριο και την Παρασκευή για να κλείσει το Χριστουγεννιάτικο μενού αλλά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜε αφορμή την εκδήλωση που έγινε για τα Μανιτάρια Γρεβενών που μας ανέφερε ο Γιάννης και που το συζητήσαμε από κοντά το θέμα, λυπούμενοι που δεν το μάθαμε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΕκεί που σκεφτόμουν να ταϊσω την οικογένεια με κεφτεδάκια και πατάτες τηγανητές, μου ήρθε η "φλασιά"...δεν δοκιμάζω να κάνω κάτι στο φούρνο; Λοιπόν,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ψωμάκι μούρλιααααα...συνέχεια της συνταγής Pizza Special . Για όσους φτιάξουν την πίτσα χωρίζουν το ζυμάρι στη μέση και με το μισό φτιάχνουν αυτό[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΗ συνταγή αυτής της τάρτας είναι ίσως η πιο πολύτιμη που έχω εξασφαλίσει. Τις οδηγίες για να ετοιμάσετε τη βάση της μπορείτε να τις βρείτε εδώ , βήμα προς[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κούπα κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλάκια ζάχαρη 3 αβγά 2 κουταλάκια κονιάκ 1 1/2 κούπα γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ελλάδα φτιάχνουμε πολλές πίτες. Σπανακόπιτα, χορτόπιτα, κοτόπιτα, κασερόπιτα, γαλατόπιτα, αγκιναρόπιτα, κολοκυθόπιτα, μανιταρόπιτα, μαραθόπιτα, τυρόπιτα[...]
Πηγή: bostanistas.gr