Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜΑΡΙΤΌΤΣΙ (ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Μάρτη, που μια κλαίει και μία γελάει και ο οπίος μέχρι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 2 ταψάκια διαμέτρου 20 εκ. το ένα: Υλικά για το προζύμι: 2 φακελάκια ξερή μαγιά (συνολικά περίπου 18 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλεύρι ¼ κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ Χριστόψωμο, το γιορτινό ψωμί των Χριστουγέννων, που η παράδοση θέλει να φτιάχνεται με προζύμι από βασιλικό του Σταυρού, και να κόβεται στο γιορτινό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCINNAMMON ROLLS ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Στην Σουηδία τα ονομάζουν kanelbulle και σερβίρονται ζεστά, συνήθως κατά την διάρκεια του απογευματινού διαλείμματος για καφέ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠροζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο προζύμι του Σταυρού το πιάνουμε ανήμερα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου! Έτσι μου λεγε η γιαγιά μου ανήμερα του Σταυρού: "πάω να πιάσω το προζύμι" Και κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΑΡΙΤΌΤΣΙ (ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Μάρτη, που μια κλαίει και μία γελάει και ο οπίος μέχρι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΓΛΑΣΣΑΡΙΣΜΕΝΑ Υλικα : 150 gr φυσικο προζυμι , 300 gr αλευρι δυνατο, 200 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 150 gr βουτυρο, 180 gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΊΜΙΝΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ Η γιορτή του Halloween , δεν έχει εισβάλλει ακόμη στην ελληνική σύγχρονη παράδοση, αν και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Φυσικό προζύμι ξανά! Επειδή κάθε Σεπτέμβρη υπάρχει το έθιμο οι νοικοκυρές να φτιάχνουν το προζύμι με τον βασιλικό, αποφάσισα να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr