κρεμες με ζαχαρουχο γαλα | γλυκο ζελε με γιαουρτι | τσιπουρα | | κερασια συνταγες | μελιτζανες με πιπεριες στο φουρνο | συνταγη μπεσαμελ | σαλατα σιζαρ συνταγη | glyka cygeioy με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις φρυγανια

Βρέθηκαν 6 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Όλα τα λεφτά μέσα σε μια σφολιάτα συνταγή από[...]

1 κουτί σφολιάτας (δυο φύλλα δηλαδή) 3-4 κομμάτια κρέατος (πανσέτα ή μπριζολα) ή ψαχνό κοτόπουλου  ή χοιρινή τηγάνια όση θέλει ο καθένας 1/2 κιλό mix[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η διατροφή του Άκη 70kg/165cm- 5η μέρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Η διατροφή του Άκη 80kg/175cm- 5η μέρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm- 5η μέρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο[...]

Πένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο Σκορδόψωμο Πένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο Σκορδόψωμο   Υλικά 150 γρ. παντσέτα σε φέτες 400 γρ.[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Η ιστορία & συνταγή της Κις Λορέν (Quiche[...]

Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy