Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 300 γρ. κοτόπουλο βρασμένο σε αλατισμένο νερό, ξεκοκαλισμένο και κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια 1 φύλλο σφολιάτας 5-6 στρόγγυλες φέτες[...]
Πηγή: e-sofia.grΜετά τα λουλούδια και τους καφέδες ήρθε η ώρα να κάνουμε και κανένα φαγάκι (μη τα φορτώσουμε όλα στον κόκορα),πιο συγκεκριμένα μία απλή και εύκολη πιτούλα και[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grShepherd’s pie: η νόστιμη κρεατόπιτα με αρνί και Cottage pie η αντίστοιχη με μοσχαρίσιο κρέας. Το περίσσευμα του φαγητού σε καινούργιο, κόμφορτ πιάτο. Πίτα του[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάσχα και παράδοση πάνε μαζί! Το Πάσχα είναι μια θρησκευτική γιορτή αλλά και μια γιορτή χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων. Γιατί όχι, λοιπόν, μετά τον οβελία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠάσχα και παράδοση πάνε μαζί! Το Πάσχα είναι μια θρησκευτική γιορτή αλλά και μια γιορτή χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων. Γιατί όχι, λοιπόν, μετά τον οβελία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr