Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
2 μεγάλες αραβικές πίτες 150 γρ. φέτα, τριμμένη 150 γρ. κασέρι, τριμμένο 6 φέτες ζαμπόν, ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας φρεσκοτριμμένο πιπέρι με άλλη 1[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ξερό κρεμμύδι 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 πιπεριά κέρατο 1 καυτερή πιπερίτσα (αν θέλουμε) 1 μεγάλη ντομάτα, ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη 1 σκελίδα σκόρδου 200[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την τυρόπιτα 5 φύλλα κρούστας 6 - 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, για το άλειμμα των φύλλων και του ταψιού 350 γρ. φέτα της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη 2 αυγά[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φύλλο από ζύμη σφολιάτας μαύρο και άσπρο σουσάμι Για τη γέμιση 700 γρ. ψαρονέφρι 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί), κομμένες σε μικρά κυβάκια 4-5[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 2 κουτ. σούπας πέστο βασιλικού, σπιτικό ή έτοιμο (από βαζάκι) 1 μικρή μελιτζάνα, κατά προτίμηση φλάσκα 1 μικρή ντομάτα 150 γρ. τριμμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο οριζοντίως στα δύο, αλατο, πιπέρι 100 γρ. απάκι, κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μικρή ντομάτα 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 ατομικές αραβικές πίτες ελαιόλαδο 200 γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας* 400 γρ. κίτρινη αγελαδινή μοτσαρέλα (ή ένταμ), περασμένη από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr100 γρ. βούτυρο 2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζ. τσαγιού γάλα 350 γρ. φέτα, κατά προτίμηση βαρελίσια Διαδικασία Λιώνουμε όλο το βούτυρο[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά -[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.gr