Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Ανάλογα με την περιοχή, η συνταγή διαφέρει,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΝόστιμες κρέπες χωρίς περιττά λιπαρά. Τι χρειαζόμαστε: 12 μεγάλες ή 30 μικρές κρέπες 1/2 κιλό γαρίδες 1/2 κιλό καρότα 1/2 κιλό κολοκυθάκια 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚρασοκριτσινάκια της στιγμής! Επιμένουμε με νηστίσιμα για λίγο ακόμη, πριν αρχίσουμε τις γιορτινές αναρτήσεις. Έτσι σειρά έχουν σήμερα τα κριτσίνια με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 4φλ.αλεύρι 1/2φλ.λευκό κρασί 1/3φλ.λάδι Μια πρέζα αλάτι Νερό όσο πάρει για να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ [...]
Πηγή: zannetcooks.comΠεινάς. Στο ψυγείο έχει λίγο τυρί, 2 αβγά και ένα βαζάκι σάλτσα από την εποχή του Νώε. Λεφτά να παραγγείλεις... δεν έχεις. Βαριέσαι και να μαγειρέψεις. Σκούρα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό αν χρειαστεί Για την γέμιση Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Τόνος νερού 1 κονσέρβα Κρεμμύδια[...]
Πηγή: chefoulis.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 ματσάκι χόρτα εποχής (βλήτα ή βαζάκι) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 ντομάτα 800 γρ. λαβράκι Λίγο φύλλο κρούστας 1/2 ματσάκι μάραθο ή άνηθο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr