Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Σας έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν στο εμπόριο έτοιμα χωριάτικα φύλλα με την ονομασία χοντρό φύλλο για πίτες, που το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Τόσο στην αφή αλλά και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΝτομάτες και ντοματίνια έχω χρησιμοποιήσει σε πολλές εκδοχές τάρτας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω μια ντοματόπιτα για την οποία στάθηκαν αφορμή κάτι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr16 Νοε 2014 Υλικά (2 φρατζολάκια): 400 γρ. αλεύρι ολικής αλέσης 200 γρ. κίτρινο σκληρό αλεύρι 1 κούπα σπόρους (ηλιόσπορους, κολοκυθόσπορους, λιναρόσπορους,[...]
Πηγή: cookcool.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού λίγο λάδι 150 γραμμ. κασέρι 150 γραμμ. ρεγκάτο 150 γραμμ. τσένταρ 5-6 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα 6 φέτες πάριζα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 8 γρ. αλάτι 35 γρ. ζάχαρη 280 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου 2 φακελάκια ξερή μαγιά 30 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλκά (Για 1 καρβέλι) ½ φλ. καρυδόψιχα, 2 φλ. αλεύρι σκληρό (Χωριάτικο), 1 φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως, ½ φλ. αλεύρι σικάλεως, 1 ½ κουταλάκι ξηρή μαγιά, 1 ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 250 γρ. αλεύρι ολικής 250 γρ. αλεύρι βρώμης 250 γρ. αλεύρι ντίνκελ 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 15 γρ. αλάτι 100 ml ελαιόλαδο 550 ml νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒήμα βήμα πως να φτιάξετε ????Πολύσπορο ψωμί Ολικής Άλεσης αφράτο σαν βαμβάκι και όμως είναι αληθινό!Μυστικά για τέλειο ψωμί! Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΘρεπτικό ψωμί φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή. Για πρωινό και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: Για το ψωμί. 2 φλυτζάνια αλεύρι ακατέργαστο. 1 φλυτζάνι απο το σούπερ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr470 ml νερό 1 1/2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 250 γρ. αλεύρι ολικής ψιλοκομμένο 500 γρ. αλεύρι σκληρό σταρένιο (κίτρινο) 2 κουτ. σούπας γάλα σκόνη (Regilait) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr