ευκολα γλυκα ψυγειου αργυρω | τηγανια χοιρινη ακης | γλυκο με αχλαδια αργυρω | σαλαμι ψυγειου με κακαο | τουρτα λευκη σοκολατα με βυς | κρεμα πορτοκαλιου αργυρω | ομελετα με μανιταρια αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις λικερ γιαουρτι

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ζεματιστά κουλουράκια με φυσικό προζύμι

Προζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Το προζύμι του Σταυρού

Το προζύμι του Σταυρού το πιάνουμε ανήμερα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου! Έτσι μου λεγε η γιαγιά μου ανήμερα του Σταυρού: "πάω να πιάσω το προζύμι" Και κάθε[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
MARITOZZI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

ΜΑΡΙΤΌΤΣΙ (ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Μάρτη, που μια κλαίει και μία γελάει και ο οπίος μέχρι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κανελόπιτα (Πρόσφορον χειμερινού ηλιοστασίου)

Υλικά για 2 ταψάκια διαμέτρου 20 εκ. το ένα: Υλικά για το προζύμι: 2 φακελάκια ξερή μαγιά (συνολικά περίπου 18 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλεύρι ¼ κούπας[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
ΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για[...]

ΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ //  CHRISTOPSOMO : IL PANE DI NATALE

ΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ Χριστόψωμο, το γιορτινό ψωμί των Χριστουγέννων, που η παράδοση θέλει να φτιάχνεται με προζύμι από βασιλικό του Σταυρού, και να κόβεται στο γιορτινό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRETZEL AL[...]

ΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BABKA AL LIEVITO[...]

ΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
CINNAMMON ROLLS ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // GIRELLE[...]

CINNAMMON ROLLS ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Στην Σουηδία τα ονομάζουν kanelbulle και σερβίρονται ζεστά, συνήθως κατά την διάρκεια του απογευματινού διαλείμματος για καφέ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
MARITOZZI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

ΜΑΡΙΤΌΤΣΙ (ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Μάρτη, που μια κλαίει και μία γελάει και ο οπίος μέχρι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΓΛΑΣΣΑΡΙΣΜΕΝΑ[...]

ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΓΛΑΣΣΑΡΙΣΜΕΝΑ Υλικα : 150 gr φυσικο προζυμι , 300 gr αλευρι δυνατο, 200 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 150 gr βουτυρο, 180 gr[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy