Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Γλυκιά πίτα από τον Στέλιο Παρλιάρο!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμη για τη φόρμα 80 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα σε όλους ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Εγώ εδώ και ζεσταίνομαι και μ' αρέσει... αχαχαχαχαχαχα ! ! ! ! ! Παρασκευή σήμερα, το οποίο σημαίνει... γλυκόόόόό[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: περίπου 20) 175 γρ. βούτυρο αγελάδας, 175 γρ. ζάχαρη άχνη, 2 αβγά, 250 γρ. τυρί κρέμα, ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 κ.γ. κακουλέ (καρδάμωμο),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Για τη γέμιση, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σε σκόνη και το αλεύρι στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για τη ζύμη Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓεια σας ερωτευμένοι ή μη φίλοι μου!!!! Σήμερα το πρωί έφτιαξα αυτά τα νοστιμότατα και πανεύκολα ψωμάκια των οποίων οι συνταγή είναι του Στέλιου[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥγρή φουντουκόπιτα με σοκολάτα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
www.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΜια σφολιάτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές ! Υλικά § 500 γρ.αλεύρι § 200 γρ. βούτυρο § 200 γρ. νερό § 1 1/2[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr