Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Κάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαιρο ηθελα να τη δοκιμασω και ηρθε η ωρα της! Βεβαια κρατησα την αρχικη ιδεα και τα υλικα και οι αναλογιες ειναι αυτα που χρησιμοποιω και μ αρεσουν[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠολίτικη κουζίνα, πολίτικη σαλάτα, νοστιμιές που θυμίζουν την Κωνσταντινούπολη και τις λιχουδιές της. Η συγκεκριμένη σαλάτα που άφησε εποχή με τη νοστιμιά της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια πίτα με ιδιαίτερη γεύση, πολύ νόστιμη. Υλικά 9 Χωριάτικα φύλλα για πίτα ( τα τελευταία που πηρα ηταν ζυμη Ψαχνών, ήταν πολύ καλά) 8 πράσα σε λεπτές[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝηστίσιμα μυρωδάτα χανιώτικα παξιμαδάκια (που μπορούν να φαγωθούν και σαν ψωμάκια) Τα πρωτοδοκιμάσαμε πριν από πολλά χρόνια στην Παλαιόχωρα Χανίων. Εκεί μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑΛΜΥΡΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ Πολυ ωραια εγιναν τα γεμιστα κολοκυθακια , αλλα μου περρισεψε ενας τονος κολοκυθοψιχα! Αμαρτια να πετας φαγωσιμο, ιδιως στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1,5 κεφάλι σκόρδο (τα σκόρδα μου ήταν μεγάλα) 5 κουταλιές της σούπας ντομάτα κονκασέ 1/2 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα κοτσάνια) 1/2 ματσάκι μαϊδανό (χωρίς τα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ Μια διαφορετικη κιμαδοπιτα, τοσο ως προς την γεμιση, οσο και ως προς την συναρμολογηση και την εμφανιση! Πολυ νοστιμη αλλα και ιδιαιτερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami