Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Υλικά για την ζύμη της τάρτας 250 γρ αλεύρι κοσκινισμένο 125 γρ βούτυρο μαλακό 1/2κ.γ αλάτι 1 κρόκο αυγού 50 μλ γάλα κρύο ή νερό Ετοιμασία ζύμης Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 φύλλα ζύμης κουρού 250 γρ. σταφίδες ξανθές 250 γρ. βερύκοκα αποξηραμένα 125 γρ. βούτυρο λιωμένο 1/2 κ.γ. κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 250 γρ. μαύρη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια βόλτα προς τα χωράφια της Παλλήνης (υπάρχουν ακόμη τέτοια μέρη...σχεδόν απάτητα... μέσα στην Αττική) με έφερε πίσω στην Αθήνα μ' ένα μάτσο ανεμώνες και ένα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαλή και νόστιμη χρονιά σε όλους σας. Χρόνια Πολλά και Καλά! Εύχομαι να είχατε την ευκαιρία να χαρείτε τους ανθρώπους σας περισσότερο αυτές τις ημέρες και να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (14 - 15 πίτες) Για την ζύμη 2 1/2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις (έβαλα 1 κούπα ολικής κ 1 1/2 λευκό) 1/2 κούπα παγωμένο βούτυρο κομμένο σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grShepherd's Pie (Η πίτα του βοσκού ) Πρόκειται γιά ένα χειμωνιάτικο πιάτο, που ανάλογα με την πείνα σας σερβίρεται σαν πρώτο η και σαν κύριο. Η χρησιμοποίηση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναμφίβολα είναι από τα κορυφαία φρούτα του καλοκαιριού και φτιάχνει υπέροχη μαρμελάδα. Γιατί να μην τα μεταμορφώσουμε σε μία νόστιμη πίτα - κέικ και να μας[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες με την Πηνελόπη λέγαμε για τάρτες και πίτες. Είχα υποσχεθεί τη ζύμη για τάρτες που εγώ φτιάχνω μαζί με τάρτα. Η υπόσχεση περιείχε άλλη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΛόγοι υγείας (μια επέμβαση που ανέβαλα καιρό) με κράτησαν μακριά για μια βδομάδα από αρκετές δραστηριότητες, αλλά η αλήθεια είναι πως τούτο το διάστημα χάρηκα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα από τα πιο διάσημα τυριά της πατρίδας μας είναι το κασέρι, και νομίζω πως αν βρεις ένα καλό κασέρι, μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, πέρα από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ με κριθάρι/βρώμη/σίκαλη (Πολυδημητριακών) της alfa 1/2 φλ. ελαιόλαδο Για τη γέμιση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr