Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Ο αρτοπαρασκευαστής μου έλυσε το πρόβλημα του φρέσκου ψωμιού, χωρίς κόπο! Είπα λοιπόν, να σας τον παρουσιάσω. Είναι μια συσκευή πολύ βολική, που το μόνο κακό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣπιτική λαγάνα με σουσάμι και μέλι Η λαγάνα που θυμάμαι είναι του παππού. Δεν είμαι η μόνη – όλοι στην οικογένεια αυτή θυμούνται, αν και όλοι διαφορετικά. Αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΚάποιο Πάσχα είχα βρεθεί στο Λονδίνο πριν πολλά πολλά χρόνια. Εκεί λοιπόν η πεθερά της κουνιάδας μου θεοσεβούμενη γυναίκα αλλά και πολύ λιχούδω έφτιαχνε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝηστίσιμα μυρωδάτα χανιώτικα παξιμαδάκια (που μπορούν να φαγωθούν και σαν ψωμάκια) Τα πρωτοδοκιμάσαμε πριν από πολλά χρόνια στην Παλαιόχωρα Χανίων. Εκεί μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά του μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠιτάκια με κρεμμύδια και ελιές 4 φύλλα χωριάτικα 200 γραμμάρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και σοταρισμένα 120 γραμμάρια ελιές ψιλοκομμένες 2-3 κλωναράκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι πολύ δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς μερικά χρήσιμα γκατζετάκια και, ομολογουμένως, χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr