Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 190 συνταγές
Η μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤις προάλλες δέχθηκα την πρόσκληση της Ευας και της Ελένης για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι-ανασκόπηση που παίζεται εδώ και μέρες στην μπλογκογειτονιά και είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΗ αηδονόπιτα- Ισίδωρος Ζουργός εκδ.Πατάκη σελ.590 Εψαχνα να βρω ένα σχετικό ποστ με τη σημερινη μερα...σκεφτηκα να σας δείξω μερικες φωτογραφίες απο τον Κηπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια 12 μερίδες 2 φύλλα (750 γρ.) σφολιάτα 4 μεγάλα (600 γρ.) ομμένα φέτες κρεμμύδια 500 γρ. χοντροτριμμένο τυρί φέτα 1 κούπα (χωρίς κουκούτσι) χοντροκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, σας πήγα βόλτα στη Γερμανία. Σήμερα, θα σας πάω στο Βέλγιο. Είδατε βρε φιλαράκια που έχω εγώ και με σκέφτονται όταν ταξιδεύουν; Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com6/12/13 Του Αγίου Νικολάου, μεγάλη γιορτή και σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Φίλοι μου καλημέρα! Είστε έτοιμοι για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια συνταγή ιδιαίτερα νόστιμη, εμφανίσιμη και νηστίσιμη!! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ μακαρονόπιτα που σας γράφω είναι πράγματι απλή και εύκολη. Βάζουμε οτιδήποτε ζυμαρικό χοντρό. Συνήθως τη φτιάχνω με πένες. Μπορείτε να βάλετε μακαρονάκι[...]
Πηγή: syntagesmamas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓιατί τη λέω μικρομεγαλοχωρίτικη; Μα για να γελάσετε. Είναι η πίτα που κάνουμε στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, το χωριό της καταγωγής μου, η συνταγή όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν πετάμε τίποτα - τούτο πλέον το μάθαμε καλά. Τρία χρόνια τώρα οι bostanistas έχουν αποδείξει πως στην κουζίνα τίποτα δεν περισσεύει, ακόμα και όσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΜεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr