Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ (simit kebab)που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ μελιτζάνα θεωρείται “βασιλιάς” των καλοκαιρινών λαχανικών! Μπορείτε να την φάτε με διάφορους τρόπους, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο για να την[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚοζανίτικη γκιζλεμόπιτα (κιμαδόπιτα με πράσα) Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά 5 φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 5[...]
Πηγή: kouzzzina.gr5 φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλ. ελαιόλαδο 5 μέτρια πράσα τρυφερά 2 ξερά κρεμμύδια 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1 φλ. πέτουρα (χυλοπιτάκι) 700 γρ. κιμά αρνί και μοσχάρι 3[...]
Πηγή: argiro.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι . Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν τ'αρνάκια βοσκήσουν στην πλουσιότατη χλωρίδα της ελληνικής γης και οι κοτούλες επίσης, ένα μάτσο μάραθα από την εξοχή και τα ντόπια τυριά από τ'αρνάκια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤραγανό κοζανίτικο φύλλο, μπόλικο πράσο και μυρωδάτος κιμάς και έτοιμη η πίτα σου! Γιατί μια παραδοσιακή πιτούλα από τα χεράκια σου χρειάζεται στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: για τη βάση 1 δόση ζύμη μπριζέ ή 1 φύλλο έτοιμης ζύμης για τάρτες 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για τη γέμιση 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com