Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΔύο βδομάδες μας χωρίζουν από το Πάσχα και αρκετοί από σας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τώρα τη νηστεία. Μάθετε λοιπόν γι’ αυτή και εφαρμόστε την σωστά και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ (simit kebab)που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠεσβάρι Νάαν Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά Για την ζύμη: 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο έξτρα για το[...]
Πηγή: kouzzzina.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι μέρες προς το Ελληνικό Πάσχα προχωρούν με γοργό ρυθμό... Τόσο γοργό που προσωπικά δεν τον προλαβαίνω και τίποτε δεν καταλαβαίνω... Όλα μαζί και να μην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ: Ζύμη τάρτας 200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γραμ. ΝOYNOY βούτυρο κομμένο σε κύβους Δύο κουταλιές του γλυκού αλάτι Ένα κρόκο αυγού Μια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΠεινάς. Στο ψυγείο έχει λίγο τυρί, 2 αβγά και ένα βαζάκι σάλτσα από την εποχή του Νώε. Λεφτά να παραγγείλεις... δεν έχεις. Βαριέσαι και να μαγειρέψεις. Σκούρα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 20 δίσκους από σφολιάτα έτοιμη ή σπιτική 400 γρ. πράσα 8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια 200 γρ. προσούτο Ευρυτανίας κομμένο σε κομμάτια 300 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: icookgreek.com«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.gr