Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γλ. ζάχαρη λίγο ελαιόλαδο Για τη γέμιση: 150 γρ. απάκι 100 γρ. γλυκός[...]
Πηγή: easykuzina.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κιμάς αρνίσιος 70 ml ελαιόλαδο 1 κιλό πατάτες κομμένες σε κύβους 250 γρ. γιαούρτι Total 2 κρόκοι αυγών 200 γρ. καρότο κομμένα σε κυβάκια 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ τυρόπιτα είναι ‘η μητέρα όλων των πιτών’ της ελληνικής κουζίνας και κάθε σπίτι έχει κι’ από μια συνταγή. Η πλέον κλασική βερσιόν είναι βεβαίως με ελληνική[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη ζύμη 250 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ΜΑΝΑ 15 γρ. ζάχαρη Λίγο αλάτι 50 γρ. γιαούρτι 120 γρ. βούτυρο Για τη γέμιση 250 γρ. αρνίσιο κιμά PORKY [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 2 μεγάλα φύλλα σφολιάτα 600 γρ. κιμάς 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσινη πιπεριά 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 1 σπιτικός ζωμός βοδινού knorr μισό κ. γ. τζίντζερ[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΥλικα 1/2 πακετο φυλλο σφολιατας απακι Κρητης 4 κουτ.σουπας πεστο βασιλικου ελαιολαδο φυλλα βασιλικου Εκτελεση Στρωνουμε ενα ταψι με χαρτι ψησιματος και[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΤραγανό κοζανίτικο φύλλο, μπόλικο πράσο και μυρωδάτος κιμάς και έτοιμη η πίτα σου! Γιατί μια παραδοσιακή πιτούλα από τα χεράκια σου χρειάζεται στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεγάλη Εβδομάδα και οι ετοιμασίες για την ημέρα του Πάσχα σε κάθε νοικοκυριό, ειδικά αυτή την εβδομάδα, είναι στα φόρτε τους. Κάθε τέτοια εποχή οι μυρωδιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς αλλιώς να βαφτίσω τις νόστιμες αυτές μπουκίτσες τραγανής ζύμης και γευστικής γέμισης; Γίνονται τέλεια με ότι κρεατάκι περισσέψει {εγώ τα έκανα με μοσχαράκι[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΥλικά 1 κιλό σπανάκι 400 γρ. φέτα 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα Πιπέρι 1 κύβο βοδινού Λάδι Φύλλο για πίτα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για στρογγυλή φόρμα 24 εκ. ή ορθογώνια 25χ15 εκ.: Για τη ζύμη: 1/4 κιλό βούτυρο ή μαργαρίνη 2-3 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γλ.αλάτι 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: easykuzina.gr