Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 γεμάτες κουταλιές ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι και 1 πρέζα ζάχαρη 1 φλιτζάνι καρύδια, λίγο σουσάμι, λίγους ηλιόσπορους 500 γραμμάρια αλεύρι άσπρο[...]
Πηγή: sidagi.grΣτο βίντεο παρακολουθούμε την διαδικασία δημιουργίας ζύμης, με σκοπό την χρήση της στις μηχανές iPasta - PastaPresto & Restaurant, για να φτιάξουμε μακαρόνια,[...]
Όλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια .νουμερο 6 250 γραμ.φέτα 3 αυγά για μέσα,1 γιά τα φύλλα από πάνω 1 πακέτο φύλο γιά πίτα ... λάδι,άλάτι,πιπέρι 1φλυτζ.γάλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ πακέτο φύλλα χονδρά για πίτα 1 πακέτο μακαρόνια χονδρά 300 γραμ.φέτα ,[σκέτη ,η μαζί με άλλα τυριά] 5 αβγά χτυπημένα λίγο βούτυρο ελαιόλαδο ΓΙΑ ΕΠΆΝΩ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι η πιο απολαυστική πίτα. Χορταστική,νόστιμη,εμφανίσιμη και η αγαπημένη των παιδιών. Χρόνια τώρα γίνεται ανάρπαστη σε κάθε τραπέζι μας. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε αφορμή τη Λιλού μας και την ιδέα του "Μαγειρεύουμε ελληνικά", http://lilaspurplethoughts.blogspot.com/2010/12/blog-post.html , παραθέτω και εγώ αυτή την[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚρέπες στον φούρνο ρολάκια με γέμιση κις λορέν. Τι χρειαζόμαστε: Βασικη συνταγή για κρέπες Για τη γέμιση 1 κούπα ψιλοκομμένο μπέικον 1 κουταλιά μαργαρίνη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 200 γρ. μακαρόνια ή όποιο άλλο ζυμαρικό θέλετε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα σε ροδέλες 300 γρ. γραβιέρα ή κασέρι τριμμένο 200 γρ. γιαούρτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grKαλημερούδια! Και καλά.... Έχουμε Μάη και ο καιρός έξω θυμίζει Νοέμβρη! Παγωνιά, μαυρίλα και χαλάζι ισα με Maldon sea salt. Τουλάχιστον έτσι γλυτώνουμε τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr