Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr4 αυγά μεσαία 50 γρ. λάδι καρύδας ξύσμα + χυμό από 1 μεγάλο πορτοκάλι 220 γρ. καρότα, τριμμένα 120 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com210 ml νερό 1 αυγό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ξύδι 1 κ.γ. πηκτικό μέσο 350 γρ. αλεύρι φαγόπυρου χωρίς γλουτένη Γέμιση 2 αυγά χτυπημένα 1 κούπα φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί διπλοσέντονο, αλλά αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θέλετε χειροποίητο ψωμί, όπως επίσης αν ψάχνεστε με το κεφίρ, αξίζει να το διαβάσετε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ψιλές φέτες 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό 3 αυγά 500 γρ σπανάκι ή φρέσκο ή κατεψυγμένο 0.5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε σπιτικό φύλλο αν θέλετε να φτιάξετε μία αυθεντική πίτα ελληνική ή της ανατολικής Μεσογείου. Μπορείτε να επιλέξετε την χωρίς[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο αλεύρι καλαμποκιού μου αρέσει πολύ, για το χρυσό του χρώμα, για την ιδιαίτερη και αγαπημένη γεύση του και για τις βιταμίνες του. Περιέχει ελάχιστη γλουτένη,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΚαλη εβδομάδα από το παγωμένο Τορόντο! θα θυμόσαστε να γράφω για τον καιρό στο Τορόντο τα τελευταία 3 χρόνια, το πόσο ήπιος είναι ο χειμώνας τον οποίο τον[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4 αυγά μεσαία 50 γρ. λάδι καρύδας ξύσμα + χυμό από 1 μεγάλο πορτοκάλι 220 γρ. καρότα, τριμμένα 120 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com