Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 206 συνταγές
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Νόστιμα κριτσίνια σε μια απλή και γρήγορη συνταγή για να συνοδεύει αγαπημένα ντιπς αλλα και για να μας κάνει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ γνωστή κι αγαπημένη μας πίτσα, ενισχυμένη με έξτρα τυρόψωμο. Ο συνδυασμός αυτός την απογειώνει! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη: 225 γρ. αλεύρι σκληρό 25[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μπουρέκι ετυμολογικά προέρχεται από το τούρκικο burek . Προέρχεται από την τούρκικη κουζίνα και αφορά κάθε είδους γέμιση τυλιγμένη σε φύλλο. Λόγω της[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΓια τη ζύμη: 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1/2 κ.γ. φύλλα από φρέσκο θυμάρι, κομμένα 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ.αλάτι 1/2φλ ελαιόλαδο 8-10 κ.σ. κρύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 10 φύλλα χωριάτικα (ή φύλλα κρούστας, αν προτιμάτε) μακαρόνια Νο 2 ή 3: 500 γρ. φέτα: 300 γρ. κασέρι: 400 γρ. φρέσκο γάλα: 1 λίτρο και λίγο ακόμα για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Για 4-5 άτομα) Για τη ζύμη: 2 φλ. αλεύρι χωριάτικο, 2 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε κύβους, 1 αυγό, 4 κουταλιές γάλα, 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 kg αλεύρι για ολες τις χρήσεις ή ολικής 2 μεγάλες ντομάτες 150 gr φετα 1 μέτριο κρεμμύδι μαγιά 80 gr ελαιόλαδο Αλάτι, ρίγανη ..και σε οποιους αρεσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑΓΚΙΝΑΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ακομη μια πιτα δικης μου εμπνευσης, με μαλλον ασυνηθιστα συστατικα, για την ελληνικη κουζινα. Αρωματικη και ελαφρια, τρωγεται εξ'ισου[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr