Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 367 συνταγές
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάποιο Πάσχα είχα βρεθεί στο Λονδίνο πριν πολλά πολλά χρόνια. Εκεί λοιπόν η πεθερά της κουνιάδας μου θεοσεβούμενη γυναίκα αλλά και πολύ λιχούδω έφτιαχνε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : (για ένα ταψί 38-40εκ.) Για το φύλλο: (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 3 φύλλα κουρού έτοιμα ) 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: Για το φύλλο 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 αυγά χυμός ενός λεμονιού 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1-2 ποτήρια ζωμός[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΖύμη : 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 500 γραμμ. περίπου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αβγό λίγο αλάτι. Ξεκούσαση ζύμης 30'[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΜια συνταγή ιδιαίτερα νόστιμη, εμφανίσιμη και νηστίσιμη!! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για την ζύμη: 125γρ βούτυρο 1/2 ποτήρι στραγγιστό γιαούρτι 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ αλάτι αλεύρι όσο πάρει[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΤα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή της χορτόπιτας, αφού από πάνω δεν έχει καθόλου φύλλο. Ιδανική για όποιον δεν ξέρει να ανοίγει φύλλο και με καταπληκτική γεύση,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr