Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Τι είναι αυτό μαμά, που ψήνεις; Είναι γλυκό; Ναι, γλυκό είναι. Και πως το λένε; Το λένε... Πως; Και τώρα σπάσε εσύ το κεφάλι σου, να δεις τι θα πεις, γι' αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grthe recipe in english υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 4-5 κολοκυθάκια μικρά με τους ανθούς 100γρ τυρί γκερεμέζι με μπούκοβο ή κατσικίσιο 100γρ sour cream ξύσμα από 1/2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜε αφορμή το εγκώμιο του Δημήτρη Ποταμιάνου στις κοντούλες, αχλάδια και μη, αναλογίστηκα πόσα ακόμα καλοκαιρινά φρούτα επιφυλάσσουν συναρπαστική γεύση παρά το[...]
Πηγή: bostanistas.grΏρες-ώρες με πιάνει ένα περίεργο πράγμα. Θυμός, οργή, αγανάκτηση και κάτι σαν "παραίτηση" μαζί, όλα σ’ ένα «πακέτο». Η προχθεσινή μέρα ήταν μια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.gr10 κουταλιές αλεύρι σκληρό 5 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ελάχιστο αλάτι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο χυμό από μισό λεμόνι Χλιαρό νερό όσο πάρει[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια πίτα που φτιάχνω πολλά χρόνια τώρα και είναι από τις αγαπημένες των φίλων μου.. Υλικά (Ιδέα απο την Ρένα της Φτελιάς) 500 γρ φρέσκα μανιτάρια champignon[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά 200 γραμ. βερίκοκα ξερά 200 γραμ. ξερά δαμάσκηνα 200 γραμ. σύκα ξερά 200 γραμ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα 1 φλιτζάνι βούτυρο 2[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1 λίτρο γάλα 160 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 2 βανίλιες 240 γρ. ζάχαρη φλούδα απο 1 λεμόνι 1 ξυλο κανέλλας 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας 1 αυγό για να[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ιδέα μου ήρθε όταν μπήκα στο σπίτι της φίλης μου που είχε οργανώσει ένα αποκριάτικο “Φιόγκος-πάρτι”. Πηγαίνοντας την παραμονή, για να βοηθήσω[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Υλικά σφολιάτα 2 φύλλα κρέμα λεμονιού κρόκοι για το άλειμα ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα Ανοίγουμε ένα φύλλο[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr