μπιφτεκια λαχανικων | σαλατα λαχανο | λικέρ μανταρίνι | ελιοπιτάκια | κουλουρακια πασχαλινα | ντονατς νηστισιμα | γιουβαρλακια αργυρω | αστακομακαρονάδα | συνταγες ντουκαν | σουφλε σπανακι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες - Με ζυμαρικα

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Μεγάλα Φρέσκα Ραβιόλια γεμιστά με Τρούφα και[...]

Μεγάλα ραβιόλια γεμιστά με τρούφα και τυρί ή αλλιώς Grantortelli al tartufo. Το απόλυτο εύκολο πρώτο γκουρμέ πιάτο σε τραπέζι. Θα σας πάρει πέντε λεπτά, θα[...]

Πηγή: caruso.gr

Σπαγγέτι Άλιο, Όλιο ε Πεπεροντσίνο: Η πιο[...]

Σπαγγέτι με σκόρδο, ελαιόλαδο και καυτερή πιπεριά είναι στα καθ’ ημάς το Spaghetti Aglio Olio e peperoncino, που ομολογώ αντηχεί πιο νόστιμο στα Ιταλικά σε[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπιτική Ιταλική συνταγή για μακαρόνια με αρακά,[...]

Τα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]

Πηγή: caruso.gr
Ιταλικά ζυμαρικά με γκοργκονζόλα και καρύδι σε[...]

Απ’ την πρώτη φορά που δοκίμασα ζυμαρικά με γκοργκονζόλα, η συνταγή μπήκε στο τοπ των επιλογών μου. Όταν είμαστε σε Ιταλικό εστιατόριο με την Sophie και[...]

Πηγή: caruso.gr
Μακαρονάδα με Ωμά λαχανικά και Φέτα: η Ελληνική[...]

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο με μια Ελληνική Κρουνταϊόλα, ή αλλιώς μια μακαρονάδα που αντί για σάλτσα περιέχει μια σύνθεση από κλασικά Ελληνικά ΩΜΑ λαχανικά μαζί[...]

Πηγή: caruso.gr
Η Αυθεντική Ιταλική σάλτσα Αματριτσιάνα για[...]

Η πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις κορυφαίες μακαρονάδες της[...]

Πηγή: caruso.gr
Εύκολο Πέστο από Φρέσκα Σπαράγγια σε Πέννες[...]

Η εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να την γιορτάσω. Οπότε χτες μόλις, η λαχτάρα να γευτώ[...]

Πηγή: caruso.gr
Μυδομακαρονάδα με ούζο και θαλασσινά αρώματα |[...]

Μια μυδομακαρονάδα μου ζήτησε να της φτιάξω κάποια στιγμή η Sophie που τρελαίνεται για μύδια. Η πρώτη σκέψη για συνταγή ήταν εντελώς κλασική: λευκό κρασί,[...]

Πηγή: caruso.gr
Φρεσκιες πέννες με χταπόδι και σκόρδο |[...]

Μια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]

Πηγή: caruso.gr
Μακαρόνια με σάλτσα Ντομάτας και Κάρυ |[...]

Σπαγγετίνι με ντομάτα και κάρυ σε 7’ που χρησιμοποιεί πέντε απλά υλικά, δεν θα βρείτε στην Ιταλική κουζίνα.  Το κάρυ -περιέργως- χρησιμοποιείται σε Ιταλικά[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπαγγέτι με σαρδέλες: Σιτσιλιάνικη συνταγή της[...]

Η πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα μυστικά της μίας και μόνης, αυθεντικής[...]

Η καρμπονάρα (pasta alla carbonara), είναι ένα πιάτο-μύθος της Ιταλικής κουζίνας, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, μπλεγμένες ιστορίες και άγνωστες πτυχές παρά[...]

Πηγή: caruso.gr
Συγκρίνουμε τις πιο απλές Ιταλικές Μακαρονάδες:[...]

Δοξάζουμε δυο απ’ τις απόλυτα μίνιμαλ συνταγές πάστας. Γιατί Κάτσιο ε Πέπε (Cacio e Pepe) σημαίνει τυρί με πιπέρι και Αλ’ Μπούρο (al Burro) είναι μια συνταγή[...]

Πηγή: caruso.gr
Τρεις Υπέροχες Τονοσαλάτες με Πέννες Τρικολόρε

Οι σαλάτες ζυμαρικών είναι απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα σε μπουφέδες, ελαφρά γεύματα, κολατσιό στη δουλειά ή στο σχολείο και εν γένει σε πάσης φύσεως μαζώξεις[...]

Πηγή: caruso.gr
Γρήγορη Σάλτσα Μπολονέζ με Ταλιατέλες (σε τρεις[...]

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Παπαρδέλες φούρνου με λεντινούλα, αρακά &[...]

Η λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπανάκι-Ανθότυρο σε Αυθεντικά Ιταλικά[...]

Όταν μια εύκολη γέμιση σπανάκι με ανθότυρο και κουκουνάρια αποκτά πολυχρηστικότητα, έχουμε το δεύτερο επεισόδιο στη σειρά «Σύγχρονη Σπιτική Μαγειρική με[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 4 μυστικά για την τέλεια Αστακομακαρονάδα |[...]

Η Αστακομακαρονάδα, το πιάτο που έγινε σύμβολο του νεοπλουτισμού και του λαϊφστάιλ της Ελληνικής φούσκας “Μύκονος με διακοποδάνειο – Μεζονέτα με στεγαστικό –[...]

Πηγή: caruso.gr
Μακαρόνια με κιμά σε 30' απ' το[...]

Τα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες. Εικάζω λοιπόν ότι μαζί με τα μπιφτέκια, είναι η[...]

Πηγή: caruso.gr
Ταλιατέλες Φούρνου με αρακά, μπέικον και[...]

Τα ζυμαρικά φούρνου έχω την αίσθηση ότι στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δημοφιλή απ’ ότι διεθνώς και κυρίως σε σχέση με την Ιταλία. Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ιταλική μακαρονάδα με αχιβάδες ή αλλιώς[...]

Τα Spaghetti alle Vongole κάθε Σαρακοστή κάνουν την πανηγυρική εμφάνισή τους ως πιάτο ημέρας στα Ιταλικά εστιατόρια που σέβονται τον εαυτό τους και τους[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy