Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Συνταγές για γαριδομακαρονάδες υπάρχουν πάμπολλες. Εφημερίδες περιοδικά διαδίκτυο και τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια, είναι γιομάτα με τέτοιες συνταγές. Τί[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕλαφρώς καυτερό και αυστηρά καλοκαιρινό. Γιατί προϋπόθεση είναι οι ολόγλυκιες,κατακόκκινες,ζουμερές ντομάτες του μεσοκαλόκαιρου,κι αν είναι του Σεπτέμβρη,ακόμη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grσυνταγή που παρακολούθησα στο Νηστικό Αρκούδι,απλά μείωσα την ποσοτητα των ζυμαρικών και του πράσου,αντικατέστησα το μπέικον με ζαμπόν λάιτ και προσθεσα κρέμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑκόμη μια γρήγορη συνταγή με το wok! Καμια σχεση με κινεζικο βεβαια,αλλά μ'αρεσει να κανω το κοτοπουλο εκει γιατι γινεται πιο γρηγορα και ειναι πιο ελαφρύ. Αν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ συνταγή εξαιρετικα για την τρελλοτουριστρια ...της την εχω υποσχεθει εδώ και κατι μερες Επισης πιστευω θα την εκτιμησουν τοσο η ολα θα πανε καλα ,(που αγαπα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤρελαίνομαι για ψητές πιπεριές Φλωρίνης.Τις πρωτογεύτηκα φοιτήτρια στο σπίτι μιας φίλης μου στις Σέρρες κι από τότε τις αγάπησα σφόδρα... Φέτος τις δοκίμασα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠρόκειται για ένα παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας που τείνει να εκλείψει πλέον. Γίνεται πολύ εύκολα και νομίζω ότι είναι και αρκετά νόστιμο. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚι αφού φτιάξαμε μπυρένιο το ψωμί ,κάναμε και μια ζεστή σαλάτα απο κοντά, ας ετοιμάσουμε το κυρίως πιατο τώρα...ίσα που προλαβαίνουμε τις μελιτζάνες μα η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Σάββατο ψάχνω συνήθως να μαγειρέψω κάτι αλλιώτικο αλλά γρήγορο. Αυτή η συνταγή υπήρχε στο πρόγραμμα εδώ και βδομάδες,ώσπου επιτέλους έφτασε η ώρα της... Σε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔεν σας κάνω πλάκα! Έτυχε να μην έχω στο ντουλάπι ούτε μακαρόνια ούτε λιγκουίνια, που είναι τα συνήθη ζυμαρικά που υποδεικνύουν οι συνταγές και έβαλα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά ,όπως είναι με το ζουμάκι τους,τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι η σάλτσα που κάνει τη νοστιμιά... Γιατί τι θα ήταν το μακαρόνι χωρίς αυτή.... Κάποιος,όταν αναφέρθηκα στη συνταγή,μου είπε, "και γιατί να βάλω ταραμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαι στη Βαρβάκειο Αγορά και στα συνοικιακά ιχθυοπωλεία ή Σούπερ Μάρκετ έχουν εμφανιστεί κάτι καβούρια ελληνικής παραγωγής από την περιοχή του Πλαταμώνα που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά. Δύσκολη δεν είναι,μόνο έχει λίγο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓιατί ελληνικές? Γιατί και φέτα έχουν(οι... μπλιαχ της φέτας μπορείτε να αποχωρείτε...),και βότανα ελληνικά και βεβαίως ένα μεγαλοπρεπέστατο ελληνικό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌταν οι μελιτζάνες,οι πιπεριές,η φρέσκια ντομάτα,συνάντησαν ζυμαρικά και τυριά,μέλωσαν...στο φούρνο... Είχα μακαρόνια στην κατάψυξη και ήξερα πως εκεί θα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr