Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
" Che pasticcio! " ~ " τι ανακατωσούρα " αναφωνούν συχνά πυκνά οι Ιταλοί μπροστά σε ό,τι τους φαίνεται μπερδεμένο ! Κατά μία εκδοχή, πρωτοφτιάχθηκε από τους[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr225 γρ. ξηρά νιόκι ή αχιβάδες 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι, κομμένες στα τέσσερα κατά μήκος 75 γρ. σαλάμι κομμένο σε λεπτές φέτες κομμένο σε κύβους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα γρήγορο σουφλέ που γίνεται και στην κατσαρόλα με απλό τρόπο για ευκολία. Υλικά: μικρά ζυμαρικά όπως αχιβαδούλες, βίδες, κοραλάκι κλπ 3[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣας έχω πει ποτέ ότι μεγάλωσα στην Καλαμαριά; (κατά το γνωστό άσμα "μα εγώ είμαι απ' την Καλαμαριά αα α α, πώς να τ' αντέξω όλα αυτά, καρδιά μου, ααα, πώς να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΖυμαρικά: Μακαρόνια με απλή κόκκινη σάλτσα Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κόκορα Μακαρονάδα φούρνου με σαλάμι, λουκάνικο, ζαμπόν, σάλτσα και τυριά Μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΚολωνέζικη πίτσα! Είναι μια πολύ παλιά και αγαπημένη συνταγή από την Κολωνία! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτσες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής 1 ζυμαρένια βάση για πίτσα έτοιμη ή σπιτική 200 γρ. τριμμένη φέτα λίγο σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/4 του φλιτζανιού βασιλικό 3/4[...]
Πηγή: icookgreek.comΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr