Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 100 συνταγές
Αυτή η μακαρονάδα είναι από τις πιο αγαπημένες της κόρης μου και το ίδιο ισχύει και για μένα. Μου είναι αδύνατον να αντισταθώ σε μακαρονάδα, ειδικά όταν αυτή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ μακαρονάδα με κιμά αρέσει σε όλους. Ακόμα περισσότερο ίσως αν μπει και στο φούρνο με μπόλικο τυρί. Εμείς εδώ προσθέσαμε και κολοκύθα! Το αποτέλεσμα ήταν απλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr250γρ. ριγκατόνι ή φουσίλι ή άλλο ζυμαρικό κοντό 500γρ. ντομάτες φρέσκες κομμένες κονκασέ ή κονκασέ εμπορίου 1 ποτήρι νερό 150γρ. φέτα τριμμένη 1 κ.γ. ρίγανη[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο σε κυβάκια 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι 2 ντομάτες ντομάτες[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Ελένη και η Αγγέλα είναι καταπληκτικές στην κουζίνα - αν δεν απαινέσω το σόι μου..!- και πολύ δημιουργικές. Αυτή η νόστιμη σαλάτα είναι έργο τους και κάθε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (6) : 1 μέτριος βολβός μάραθου (περίπου 500 γρ.) ξεπλυμένος, καθαρισμένος, κομμέ-νος στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες 2 μέτρια καρότα ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: yumyum.grΡιγκατόνε με σάλτσα μπύρας, τριμμένο cheddar και χωριάτικο λουκάνικο!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ ριγκατόνε 400 γρ χωριάτικο λουκάνικο 1 1/2 κούπα cheddar[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣουφλέ που το φτιάχνω από τότε που ξεκίνησα τις πρώτες απόπειρες μαγειρικής και το οποίο εξαφανίζεται σε χρόνο dt! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πέννες ή ριγκατόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτοµα) 500 γρ. (1 πακέτο) ριγκατόνι ή πένες ριγέ, 1 κουταλιά ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειµµα, 400-500 γρ. κυπριακά χωριάτικα λουκάνικα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΘυμάστε τα τεμπέλικα γεμιστά μου?? Όπου αντί να κάθομαι να γεμίζω ντοματοπιπεριές, τα πέταξα όλα μέσα στην κατσαρόλα, γέμιση και ντοματοπιπεριές, και προέκυψε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαρότι το κοτοπουλάκι μας αρέσει και το τρώμε πολύ, κάποιες φορές μας περισσεύει, είτε ψητό είτε βραστό. Και εκεί αρχίζει ο πονοκέφαλος!! Τι να το κάνω τώρα;;[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι μία από τις τόσες εκδοχές σάλτσας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο βράδυ της Πέμπτης είναι ξεχωριστό: έχεις φάει ήδη το μέγιστο της εβδομάδας, με τα καλά και τα ανάποδα της και μετράει πια η προσδοκία - φτάνει, έρχεται,[...]
Πηγή: bostanistas.gr