Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγετίνι 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές βούτυρο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 πράσινο κρεμμυδάκι κομμένο [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4) : 350 γρ. σπαγγετίνι 3 ροδάκινα με κίτρινη σάρκα, ξεφλουδισμένα, ξεσποριασμένα και λιωμένα στο μπλέντερ 1 φλ. (250 ml) παχιά κρέμα 1 φουσκωτή[...]
Πηγή: yumyum.grυλικά για τα σπαγγετίνι 500γρ. σπαγγετίνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι (μία χούφτα) υλικά για τη σάλτσα 150γρ. μπέικον σε κύβους 1[...]
Πηγή: cooklos.grΠοιος είπε πως το σπαγγετίνι δεν αγαπά τον φούρνο??? Τι χρειαζόμαστε: 5 κουταλιές ελαιόλαδο ή φυτίνη 150 γραμ. σπαγγετίνι 8 φέτες μπέικον σε κομμάτια 3 πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια φανατικούς και αμετανόητους μακαρονάδες! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια Spaghettini ή όποια προτιμάτε 1/2 κιλό κιμά 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜακαρόνια με χαβιάρι και καπνιστό σολομό Τα μακαρόνια με χαβιάρι ή με τα πιο προσιτά, αυγά βασιλικής ή χρυσής ρέγγας είναι ένα εκλεπτυσμένο πρώτο πιάτο αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΥπέροχη γεύση και τέλειο κράτημα:10 tips για al dente ζυμαρικά Στα «μυστικά» για το τέλειο μαγείρεμα των ζυμαρικών έχουμε από παλιά αναφερθεί στο pandespani[...]
Πηγή: pandespani.comΔοξάζουμε δυο απ’ τις απόλυτα μίνιμαλ συνταγές πάστας. Γιατί Κάτσιο ε Πέπε (Cacio e Pepe) σημαίνει τυρί με πιπέρι και Αλ’ Μπούρο (al Burro) είναι μια συνταγή[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για 4 άτομα: 1 πακέτο μακαρόνια σπαγγετίνι Νο10 20 φέτες μπέικον 3 κουτάκια κρέμα γάλακτος light για μαγειρική 100 γρ. ροκφόρ 1 φλιτζ. τσ. τριμμένο τυρί[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜακαρόνια ή σπαγγέτι, ονομάζονται τα μακριά, λεπτά και κυλινδρικά ζυμαρικά. Φτιάχνονται από σιμιγδάλι και νερό, με την προσθήκη ή όχι γάλακτος και αυγών. Στην[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500 γρ. σπαγγετίνη Νο 10 ΗΛΙΟΣ 100 γρ. Λουκάνικο ΑΔΑΝΩΝ SARY 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 20 γρ. κάπαρη 50 γρ. ελιές γεμιστές 2 κόκκινες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγετίνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (8-10 μερίδες) : 1,5 kg στρείδια μικρού ως μεσαίου μεγέθους, ζωντανά με τα κελύφη τους Μίγμα σπορελαίου και ελαιολάδου (μισό-μισό), ώστε να καλύψει την[...]
Πηγή: yumyum.grΜια εύκολη , γρήγορη, τεμπέλικη συνταγή για ψευτο-καρμπονάρα, φτιαγμένη με τον δικό μου ελληνικότατο τρόπο και όχι τον κλασικό ιταλικό!!!!! Υλικά: 500 γρ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grMακαρόνια με σάλτσα τόνου !! Μερίδες: 4 Xρόνος: 20' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 πακέτο μακαρόνια Νο 6 η.σπαγγετίνη μισό βούτυρο -μισό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠότε άρχισε και να που κοντεύει να τελειώσει η Αποκριά, χαμπάρι δεν πήρα. Μόνο σαν έμαθα πως η επόμενη Δευτέρα είναι Καθαροδευτέρα, θυμήθηκα τη μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.gr