Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Κανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΓιατί ελληνικές? Γιατί και φέτα έχουν(οι... μπλιαχ της φέτας μπορείτε να αποχωρείτε...),και βότανα ελληνικά και βεβαίως ένα μεγαλοπρεπέστατο ελληνικό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια πεντανόστιμη και χορτοφαγική-βέγκαν συνταγή ιδιαίτερα αγαπημένη μας. Επειδή λαζάνια βρίσκουμε έτοιμα στο εμπόριο και δε χρειάζονται βράσιμο πριν τη χρήση,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓια το σις κεμπάμπ χαλούμι 400 γρ. χαλούμι μικρά μανιτάρια ντοματίνια 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΈνα από τα πιο δημοφιλή μεσογειακά πιάτα, με ρίζες αναμφισβήτητα ιταλικές αλλά προεκβολές ευρύτατα απλωμένες στις γειτονικές χώρες της Μεσογείου και όχι μόνο,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά: 500 γρ. σπαγγέτι ολικής ή λευκό 400 γρ. μανιτάρια φρέσκα 1 μέτριο κρεμμύδι 1 μικρή πιπεριά 500 ml νερό 100 ml φυστικοβούτυρο 1 1/2 κ.γ. ροζ αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: • 850 γρ. βρασμένα φασόλια (κατά προτίμηση μικρά λευκά ή μαυρομάτικα) • 800 γρ. τομάτες κονσέρβα μαζί με τη σάλτσα τους ή φρέσκες,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr