κεικ χωρις γαλα με πορτοκαλι | κρεμα μπουγατσας παρλιαρος | ρυζογαλο της βεφας | ινδοκαρυδο παρλιαρος | καρμποναρα φουρνου με αυγο | συνταγη για κασεροπιτα αργυρω | φυλλο για σπανακοπιτα βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες με αντζουγια

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κανελόνια “alla napoletana” συνταγή από ggr

12 κανελόνια (δείτε “Μυστικά” [1]) 300 γρ τυρί mozzarella 4 αντσούγιες (8 φιλετάκια) 300 γρ ώριμες ντομάτες για την γέμιση 80 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

Υλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 3-4 φιλέτα αντσούγας κομμένα 2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. τυρί πεκορίνο φρεσκοτριμμένο 1 ματσάκι μαϊντανός[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ

Υλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ

Υλικά (4 μερίδες) : 500 γρ μικρά κοχύλια ζυμαρικού 60 γρ τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια κομμένα 1 σκελίδα[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μακαρονάδα με σαρδέλες και μάραθο

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ζυμαρικά με σάλτσα λουκάνικου – pasta alla[...]

Οι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]

Πηγή: pandespani.com
πίτσα - ιστορία μέρος β': όνομα,[...]

Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]

Πηγή: pandespani.com
Ναπολιτάνικη πίτσα, η αυθεντική!

[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πένες με λουκάνικο και κρέμα γάλακτος συνταγή[...]

250 γρ πένες (ή και τριβελάκι, ριγκατόνι, ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό) 150 γρ μανιτάρια (συσκευασμένα, κομμένα) 150 γρ φρέσκο λουκάνικο, κομμένο σε πολύ μικρά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! // LA PIZZA[...]

ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τηγανητά καλτσόνε: το σπιτικό... street food[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
μακαρόνια με μπρόκολο και το βιαστικό τραπέζι -[...]

Ο συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]

Πηγή: pandespani.com
ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com
Πίτσα με «ζύμη» από μπρόκολο, κόκκινη πιπεριά[...]

Μία εύκολη πίτσα από τον Κώστα Τσίγκα. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΜΙΝΙ ΠΙΤΣΕΣ

7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Barilla Spaghetti με σάλτσα Pesto &[...]

Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese.Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 320 γρ ζυμαρικά Spaghetti[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ταλιατέλες σπιτικές αλά πουτανέσκα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΚΑΛΤΣΟΝΕ  ♦♦  CALZONE

ΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy