Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
για τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (1 μερίδα) : 1 φλιτζ. κοχύλια (ζυμαρικό) 1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση 350 γρ. αστακοουρές 350 ml κρέμα 1/2 λεμόνι λίγο σέρι αλάτι και[...]
Πηγή: yumyum.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ Λιγκουίνι 200 γρ αστακοουρά 250 γρ σπανακι 200 γρ τυρι κρεμα Filadelphia 200 γρ Cottage Cheese 2 κ.σ. ανηθο 1 κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 άτομα): 4 ουρές πεσκανδρίτσα δύο "δάκτυλα" κρασί 4-5 σκελίδες σκόρδο 2 πιπερίτσες καυτερές 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 πακέτο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά συνταγής 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες ή κύβους χοντρό αλάτι για το ξεπίκρισμα της μελιτζάνας 500 γρ. ζυμαρικά (μπαβέτε ή σπαγγέτι Νο 6) 1 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΧρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά Υλικά για 2 μερίδες: 4 αστακοί (μικροί) 300 γρ. ζυμαρικά linguine 900 γρ. ζωμός γαρίδας ή θαλασσινών ή νερό 1 σκελίδα σκόρδο 2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤα θαλασσινά είναι τα αγαπημένα μας! Λατρεύουν τις φρέσκες τομάτες και τα ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και μας δίνουν νοστιμότατα πιάτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣπαγγετίνι με ντομάτα και κάρυ σε 7’ που χρησιμοποιεί πέντε απλά υλικά, δεν θα βρείτε στην Ιταλική κουζίνα. Το κάρυ -περιέργως- χρησιμοποιείται σε Ιταλικά[...]
Πηγή: caruso.grΜια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Νυκτερίδα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε τα αρχικά μου σχέδια για τη συνταγή της εβδομάδας. Άλλωστε πώς[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Υλικα: 1 αστακο γυρω στο κιλο. 1 πακετο λιγκουινι η΄σπαγγετι ότι σας αρεσει. ½ φλυτζανι ελαιολαδο 1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 3[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν σας κάνω πλάκα! Έτυχε να μην έχω στο ντουλάπι ούτε μακαρόνια ούτε λιγκουίνια, που είναι τα συνήθη ζυμαρικά που υποδεικνύουν οι συνταγές και έβαλα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς) 300 γρ. χυλοπίτες 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ντοματίνια Σαντορίνης ½ σκελίδα σκόρδου 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κριθαράκι με γαρίδες υπήρξε ανέκαθεν πιάτο εμπνευστικό και πολλά υποσχόμενο. Με το που εμφανίζονται οι ρωμαλέες, κόκκινες αστακίδες στην κουζίνα, η ουσία[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (8-10 μερίδες για πρώτο πιάτο) : 100 γρ. από το καθένα καλαμαράκια, σουπιές, χταποδάκι, γαρίδες, καραβίδες, αστακός, φιλέτα ψαριού 225 γρ. μύδια με[...]
Πηγή: yumyum.gr