Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
500 γρ. μικρόσχημα ζυμαρικά της αρεσκείας μας, όπως πένες, κοχύλια κ.ά. 400 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1/2 μέτριο[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. πένες ή φαρφάλες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 500 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) φασολάκια, προτιμότερο μπαρμπούνια, καθαρισμένα και[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 μεγάλες αραβικές πίτες 2 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας 120 γρ. τριμμένο κασέρι Επικάλυψη 1 4 φέτες ζαμπόν, κομμένο σε μικρά κομμάτια (ή λίγο από το[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 2 κουτ. σούπας πέστο βασιλικού, σπιτικό ή έτοιμο (από βαζάκι) 1 μικρή μελιτζάνα, κατά προτίμηση φλάσκα 1 μικρή ντομάτα 150 γρ. τριμμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουτ. σούπας βούτυρο 3 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλυτζ. γάλα 1 κουτ. γλυκού κανέλα 2 κάψουλες[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο μας αρέσει) 1 γεμάτη κουτ. σούπας πελτές ντομάτας (κατά προτίμηση διπλής[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. πένες 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 40 γρ. κουκουνάρια 5 - 6 λιαστές ντομάτες (από βαζάκι με ελαιόλαδο) 4 γεμάτες κουτ. σούπας πέστο βασιλικού (έτοιμο σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 αραβικές πίτες (μεσαίου μεγέθους) ή 4 πίτες για σουβλάκι σε ένα ταψί 4 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από βαζάκι, κατά προτίμηση με βασιλικό) 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr30 ml ελαιόλαδο 200 γρ. μανιτάρια λευκά, καθαρισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα σε λεπτά φετάκια 250 γρ. πένες 150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. ζυμαρικά (προτιμότερο μικρόσχημα) 350 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από σπάλα ή ελιά) 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 200 γρ. ολόκληρα ντοματάκια (από κονσέρβα),[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο ζυμαρικά (κατά προτίμηση βίδες) 1 κρεμμύδι 3 ντομάτες 1 μικρό αγγούρι 1 πιπεριά κέρατο 200 γρ. φέτα 2 κουταλιές κάππαρη, ξαρμυρισμένη 12 ελιές της[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά Διαδικασία Σχηματίζουμε ένα βουναλάκι με το αλεύρι. Με την γροθιά κάνουμε ένα βαθούλωμα στη μέση και σπάμε μέσα τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο λιγκουίνι 50 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. γλυκού ξύσμα ακέρωτου λεμονιού 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 πιπεριά τσίλι (προαιρετικά), ψιλοκομμένη 2 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο (500 γρ.) κριθαράκι μέτριο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 λίτρο καυτό νερό 200 ml λευκό κρασί 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης,[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. (1 πακέτο) παπαρδέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 - 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, σε λεπτά μπαστουνάκια 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες 50 ml ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. ταλιατέλες 2 φλιτζ. τσαγιού αρακάς, κατεψυγμένος 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού ντοματάκια ολόκληρα από κονσέρβα, ψιλοκομμένα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο χοντρά μακαρόνια ή χωριάτικες μακαρούνες ή ματσάτα (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ζυμαρικά από μικρές βιοτεχνίες που βρίσκουμε σε παντοπωλεία και[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. μακριές χυλοπίτες 80 ml ελαιόλαδο 250 γρ. μαστέλο (χιώτικο τυρί από αγελαδινό γάλα με μαστιχωτή υφή και πλούσια, αλμυρούτσικη γεύση. Το βρίσκουμε σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. κριθαράκι χοντρό 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (κατά προτίμηση από ελιά) 2 κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: gastronomos.gr12 γαρίδες Νο 3 (δηλαδή μέτριου μεγέθους), φρέσκες ή κατεψυγμένες 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 6 - 7 ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημένα, μαζί με το χυμό[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο ζυμαρικό της αρεσκείας μας (σπαγκέτι ή άλλο ζυμαρικό) Για τη σάλτσα λαχανικών 500 γρ. ολόκληρα ντοματάκια από κονσέρβα, πολτοποιημένα 1 πιπεριά[...]
Πηγή: gastronomos.gr