Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
11/09/13 Καλή σχολική σε όλα τα παιδιά και τους παιδαγωγούς! Ας κυλήσει αυτή η χρονιά με ηρεμία σε όλους τους τομείς και δύναμη. Εύχομαι και ελπίζω τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com30 γρ. Κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά (22%) 4 κουταλιές της σούπας ασπαρτάμη ή στέβια 3 ασπράδια αυγών 16 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα δύο 2 ώριμες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 αυγά 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 500γρ. χυλοπιτάκι με αυγό και γάλα 100γρ. κράνμπερις ή σταφίδες 500γρ. ανθότυρο 200 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 λίτρο γάλα 100γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τα μακαρόν 200γρ. ζάχαρη άχνη 200γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 150γρ. αμύγδαλο αλεσμένο 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης ανάλατα αλεσμένα 150γρ. ασπράδι αβγού 80γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα μακαρόν 125 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 125 γρ. ζάχαρη άχνη 105 γρ. ασπράδια (4 μεσαία αυγά) 1 πρέζα αλάτι 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική ½ κ.γ. κόκκινη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά!!! Ελαφρώς ανοιξιάτικος ο καιρός εδώ στη Θεσσαλονίκη και η μέρα σήμερα με καλούσε για κουζινικά πειράματα...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Δηλαδή η στιγμή που γυρνάς στο σπίτι από το γραφείο με την πείνα να σε θερίζει και θυμάσαι ότι στο ψυγείο υπάρχει σε ταπεράκι[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια ιδιαίτερη γλυκοκαυτερή πίτσα γαρνιρισμένη με φρέσκιες φράουλες και κόλιανδρο από την Chris και το blog της ''The Cafe Sucre Farine'' . υλικά 3 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΦαντάζεσαι πως θα είναι να βυθίζεις το κουτάλι σου σε ένα πανάλαφρο, αφράτο βουναλάκι με άρωμα και γεύση φράουλας; Σταμάτα να φαντάζεσαι και ετοίμασέ το...[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Φράουλες 300 γρ καθαρισμένες Ζάχαρη 100 γρ Αυγά 4 (μόνο τους κρόκους) Αυγά 5 μόνο ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα Αλεύρι φαρίνα 5 κουταλιές σούπας Γάλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά 150 γραμμ. αμύγδαλο 150 γραμμ. ζάχαρη άχνη 60 γραμμ. ασπράδι αυγού 200 γραμμ. ασπράδι αυγού 120 γραμ. ζάχαρη χρώμα ζαχαροπλαστικής Για τη γέμιση: 300[...]
Πηγή: mamapeinao.grΚαλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά!!! Ελαφρώς ανοιξιάτικος ο καιρός εδώ στη Θεσσαλονίκη και η μέρα σήμερα με καλούσε για κουζινικά πειράματα...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤετάρτες έχουμε πάντα μπαλέτο οπότε ο χρόνος για να μαγειρέψω κάτι που απαιτεί χρόνο είναι ανύπαρκτος. Έτσι κάθε Τετάρτη έχουμε πίτσα! Μέχρι να αταλήξω στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜια σπεσιαλιτέ για γλυκό σουφλέ από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr