Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά: ½ αβοκάντο (ώριμο) 1 χούφτα φρέσκο σπανάκι 2 κλωναράκια βασιλικό (το αντικατέστησα με σχοινόπρασο γιατί αυτό είχα πρόχειρο) 1 κουταλιά ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1/2 κ.γ. ξερή μαγιά 280 γρ. αλεύρι + 2 κ.σ. αλεύρι σκληρό για ψωμί, και έξτρα για πασπάλισμα αλάτι 6 φέτες μπέικον 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 150 γρ. τριμμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν βρείτε φρέσκα καβούρια μπορείτε να ετοιμάσετε και εσείς την πιο απολαυστική μακαρονάδα με καβούρια! Είναι τόσο απλή και νόστιμη αυτή η συνταγή που δε θα[...]
Πηγή: alwayshungry.grYλικά Σκορπίνα, χριστόψαρο, γαρίδες, καβούρια και άλλα ψάρια ή θαλασσινά για την ψαρόσουπα Διάφορα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια (mirepoix) Ραβιόλια σπιτικά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, αναμονή 1 βράδυ,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grclick for english Το Αυγοτάραχο είναι μια από τις αρχαιότερες τροφές του κόσμου. Κατέχοντας σημαντική θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων και του Βυζαντίου,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και ξανά. Λατρεύω τα ζυμαρικά. Τελικά μου είναι πολύ πιο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σχοινόπρασο 2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 10 κλ. θυμάρι, φύλλα ψιλοκομμένα 150 γρ. λευκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cook3 φρέσκα καλαμπόκια 50 γρ. βούτυρο 1 καυτερή πιπεριά 1 λάιμ χυμό και ξύσμα ανθό αλατιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι 150 γρ. ψιλοτριμμένη παρμεζάνα Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. φαρφάλες 4 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε μικρούς κύβους (κρατάμε τα ζουμιά που θα βγάλουν) 1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο + 3 κουτ. σούπας επιπλέον για[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι μία από τις τόσες εκδοχές σάλτσας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠόσο νόστιμα είναι τα σπιτικά ραβιόλια, ακόμα και σε σούπα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.gr