Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Νιόκι φούρνου με μια ιδιαίτερη κόκκινη σάλτσα, Νιόκι φούρνου με μια ιδιαίτερη κόκκινη σάλτσα, ΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // GNOCHI CON LA FIORETA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // GNOCHI CON LA FIORETA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Υλικά Για τη ζύμη 400γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξηρή μαγιά 1 κ.σ. αλάτι 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη Για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 2[...]
Πηγή: mamapeinao.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.es4/3/14 Πάνε και τα Κούλουμα. Διαπίστωση πολύ συχνή τελευταία, για το πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες, οι γιορτές και όλα, όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά!! Κατ' αρχήν μια και το πρώτο σεμινάριο στον χώρο μου ολοκληρώθηκε εγώ μπορώ πια, πιο πλούσια σε εμπειρία να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσο απολαμβάνω τα πράγματα που βασίζονται σε ένα τσακ. Που σκιρτάνε πάνω στη στροφή, που η επιτυχία τους κινδυνεύει να γίνει καταστροφή. Κι αυτοί που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr300 γρ. ζυμαρικά ρυζιού 4 κ.σ. φιστικέλαιο 2 αυγά 100 γρ. λάχανο 4 κλωνάρια ταϊλανδέζικος βασιλικός 100 γρ. βλαστάρια σόγιας 1-2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 400[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλησπέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!! Νάμαι κι εγώ! Επιτέλους και πάλι εδώ, μετά από μια επεισοδιακή πρωτομηνιά! Αφήστε, πού να σας λέω τί έπαθα... τροφική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2 άτομα 1 / 2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Για τα ζυμαρικά 350 γρ. σκληρό αλεύρι 350 γρ. καρότα αλεσμένα στο μπλέντερ 2 αυγά Αλάτι 50 γρ. βούτυρο Για τη σάλτσα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια κρέμα από σπανάκι γεμίζει τα πεντανόστιμα κανελόνια σου και δίνει ένα πιάτο με πολλά αντιοξειδωτικά, ασβέστιο και βιταμίνες! Μονάδες Orac: 7440[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαι αφού φάγαμε την πίτσα ( και 3 γκολ αλλά τέλος πάντων) ας γλυκάνουμε την πίκρα μας με μια γλυκιά πίτσα και ας ευχηθούμε το καλύτερο! Τη συνταγή μου την έχει[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr6 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου, πολύ ψιλοκομμένες 2 κ.γλ. ημίχοντρο αλάτι 3/4 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr