Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Κανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comYΛΙΚΑ Για την ζύμη νιόκι ½ κιλά πατάτες 100 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο (παρμεζάνα) 100 γρ. αλεύρι 7 γρ. αλάτι 2 - 3 κρόκους αυγών πιπέρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 πακέτο (500 γρ. σπασμένα χοντρά μακαρόνια (Α) ή πένες, 4 μικρές μαύρες αγκινάρες, ½ λεμόνι, ο χυμός + επιπλέον ½ λεμόνι ο χυμός + 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια το σις κεμπάμπ χαλούμι 400 γρ. χαλούμι μικρά μανιτάρια ντοματίνια 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 0,5 κλ πάστα επιλογής 0.5 κλ κυδώνια ή μύδια 1 κρεμμύδι 1 σέλερυ (κοτσάνι) 1 καρότο 1/3 πράσσο θυμάρι σκόρδο 2 ποτήρια λευκό κρασί 1 ποτήρι κρέμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.es500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 2 ολόφρεσκα αβγά 150 γρ. παρμεζάνα και[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤη μυρωδιά της θάλασσας αυτό το καλοκαίρι δεν την χόρτασα, ίσως γι' αυτό μου ήρθε η όρεξη να την φέρω μαζί με τα πρωτοβρόχια στο πιάτο μου. Μια βουτιά σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι πολύ ευχάριστο που πλέον οι περισσότερες εταιρείες ζυμαρικών παράγουν, εκτός από τα γνωστά και τη σειρά Ολικής Αλέσεως που είναι πλούσια σε φυτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com