Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
η ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (4-6 μερίδες) 400 γρ. κοχύλια ή άλλο μικρό ζυμαρικό 50 γρ. ελιές πράσινες 50 γρ. ελιές μαύρες 1 κουταλιά κάπαρη 1 πράσινη πιπεριά 75 γρ. μπέικον[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 4 κουταλιές ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες κόκκινο καυτερό πιπέρι τσίλι ή νιφάδες κατά τη γεύση (προαιρ.) 25[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά συνταγής 1 ζυμαρένια βάση για πίτσα έτοιμη ή σπιτική 200 γρ. τριμμένη φέτα λίγο σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/4 του φλιτζανιού βασιλικό 3/4[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΓενικές συμβουλές για την παρασκευή των ζυμαρικών Δεν κάνει να βάζουμε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών στην κατσαρόλα για να μη λασπώνουν και να μη σπάνε. Tα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr225 γρ. ξηρά νιόκι ή αχιβάδες 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι, κομμένες στα τέσσερα κατά μήκος 75 γρ. σαλάμι κομμένο σε λεπτές φέτες κομμένο σε κύβους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑρχίζω να πλήττω από την πολλή ντομάτα. Κάπως αφ’ υψηλού βέβαια το λέω, αφού το πλάνο του σαββατοκύριακου είναι να ετοιμάσω για τον χειμώνα τα αποθέματα[...]
Πηγή: bostanistas.gr7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-3 άτομα (αναλόγως και πόσο τρώτε) ΑΛ ΟΛΙΟ: Σωτάρουμε 2 σκελίδες ψιλοκομμένου σκόρδου σε 5 κουτ. σούπας καλής ποιότητας ελαιόλαδο. Μόλις "ξανθίσει",[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 250 γραμμάρια ζυμαρικά κοχύλια Νο 29 4 λουκάνικα κομμένα σε φέτες 2 πράσινα κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΦαρφάλες σαλάτα! Ένα νοστιμότατο πιάτο ζυμαρικών, όπου στην κάθε πιρουνιά το καθένα ξεχωριστά από τα υλικά του δηλώνει έντονα την παρουσία του κι όλα μαζί[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr