Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες 1 μεγάλο ματσάκι φύλλα δυόσμου (περίπου 100 γρ.) 4 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 500 γρ. γαρίδες μικρές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6) : 500 γρ. σπαγέτι 3 κουταλιές ελαιόλαδο 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες [...]
Πηγή: yumyum.grΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ’ αρέσουν οι ονειροπόλοι: αυτοί που περιμένουν την ώρα, μέσα στην απόλυτη σιγαλιά της αιγινήτικης νύχτας, να ακούσουν το κρακ των φυστικιών που σκάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεζεδάκι ή γεύμα;;;; Μίνι γαριδούλες για σήμερα, οικονομικές και νόστιμες... μίνι γαριδούλες παρέα με λαχταριστές ντομάτες και μεσογειακά αρωματικά. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕυκολο,γρηγορο,νοστιμοτατο φαγακι που θα σας βγαλει απο την δυσκολη θεση για το τι θα μαγειρεψετε μετα το τρεξιμο της μερας!!! ΥΛΙΚΑ 2 κονσερβες τονου σε[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1 πακέτο ταλιατέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας) 1 πακέτο φιλέτα καπνιστής πέστροφας (περίπου 200 γρ.) ή καπνιστός σολομός 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, το[...]
Πηγή: gastronomos.grΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓιόρταζα χτες και το ροκφορ δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι μου! Ετοίμασα ένα ντιπ ροκφόρ για τους λάτρεις τις πικάντικης γεύσης του, το οποίο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΔείτε και άλλες συνταγές στο diytv.gr Παρουσιάζει η Salina ένα valentine's day dinner για όλους τους ερωτευμένους! Θα χρειαστούμε: 1 πακέτο μαύρα λιγκουίνι 6[...]
Το έχω ξαναγράψει, δεν αντέχω άλλα κρεατικά και έφαγα μπόλικα το τελευταίο διάστημα κι’ ας μην τα μαγείρεψα εγώ. ΄Αστε που μ’ αυτά και με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ[...]
Πηγή: supersyntages.grPicture this: you are having a rough week at work. You are stressed, tired AND the humid heat is killing you. And then at the end of the week you can just[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1,5 κιλό Καβούρια 3 ντομάτες ζουμερές μεγάλες δυόσμο ξερό χοντράλατσο λάδι ένα ποτηράκι του κρασιού 1 μικρή ξερή καφτερή πιπεριά 1 κρεμύδι ξερό 1 σφηνάκι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500γρ. (1 πακέτο) κοχυλάκια 200γρ. φέτα τριμμένη 1 φλιτζ. βασιλικός ψιλοκομμένος ½ φλιτζ. δυόσμος ψιλοκομμένα φύλλα 20 ντοματίνια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΒρισκόμαστε στη μέση της Μεγάλης εβδομάδας. Πολλοί απο μας νηστεύουμε ή ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή. Σας προτείνω Φαρφάλε ολικής άλεσης με καλαμαράκια,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.gr1 κιλό γαρίδες μέτριες καθαρισμένες 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρέμες γάλακτος 1 ποτήρι γάλα λίγο αλεύρι δυόσμο ξερό ή φρέσκο μακαρόνια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 500 γρ. ζυμαρικά τύπου λιγκουίνι 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο για τα λιγκουίνι 1/2 κιλό φρέσκα μύδια με το κέλυφος 1/2 φλυτζανιού του τσαγιού[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά (6 μερίδες ως πρώτο πιάτο) : 500 γρ. σπαγγετίνι 2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ή βασιλικός ή δυόσμος ψιλοκομμένος 4 μεγάλες ώριμες τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.gr