Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
500γρ. κριθαράκι 400γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή περασμένο στο multi 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 μικρό καρότο περασμένο στο μούλτι[...]
Πηγή: cooklos.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Δίκαια θα αναρρωτηθήτε αν όντως χρειάζεται κάποιος να κάνει ανάρτηση για συνταγή "σπαγκέττι με σάλτσα ντομάτας"! Οταν είδα όμως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα πραγματικά έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι να φτιάξω...Εν τω μεταξύ σήμερα των Τριών Ιεραρχών είναι αργία, όλα κλειστά, άρα no προμήθειες.... Άνοιξα το[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr500 γραμμ. πένες με ρίγα 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο δύο φορές περασμένο από τη μηχανή του κιμά 1 αυγό 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο 2 κ.σ. μαϊντανό και δυόσμο[...]
Πηγή: argiro.gr40 γρ. χωριάτικο μακαρονάκι ολικής άλεσης 60 γρ. φρέσκια αναρή αλατισμένη 30 γρ. φέτες γαλοπούλας σε αλλαντικό(βραστή ή καπνιστή) 3 μανιταράκια άσπρα κομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γραμμάρια ζυμαρικά 6 αυγά 1 ποτήρι γάλα 5-6 κ.σ. αλεύρι 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια γραβιέρα/ρεγγάτο ή άλλο κίτρινο τυρί ψιλοκομμένο 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γραμμ. πένες με ρίγα 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο δύο φορές περασμένο από τη μηχανή του κιμά 1 αυγό 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο 2 κ.σ. μαϊντανό και δυόσμο[...]
Πηγή: argiro.gr