Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Για 4-6 άτομα 2 φλιτζάνια κοφτό μακαρονάκι 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 1 μήλο, κομμένο σε κύβους 1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου εμπορίου 112 γραμμάρια φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. ταλιατέλες 60 γρ. βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 3-4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες 200 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.gr1 πακέτο λαζανάκι βιολογικό ΗΛΙΟΣ 300 γρ. κιμάς κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ 100 ml. κρέμα γάλακτος 40 ml. λευκό κρασί 500 ml. ζωμό κότας ½ κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ λαζάνια βρασμένα 1 φιλέτο κοτόπουλο μπούτι ψημένο και κομμένο σε κυβάκια 1 μήλο πράσινο κομμένο σε κύβους ½ κρεμμύδι κομμένο 1 ποτηράκι λευκού κρασιού[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami5/11/14 Ζυμαρικά ολικής άλεσης με pesto μήλου και ανθότυρο. Όλα τα έχετε δει από pesto τους τελευταίους μήνες στο ZannetCooks, αλλά με μήλο, μην μου πείτε πως[...]
Πηγή: zannetcooks.comη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (4 μερίδες) : παπαρδέλες 4 αβγά 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 10 γρ. μελάνι σουπιάς σε μορφή σκόνης 1 κουταλιά ελαιόλαδο αφρός κάρι 50 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: yumyum.gr