Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Για 4-6 άτομα 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι ντομάτα 1-2 κομμάτια ζάχαρη 1 συσκευασία λιγκουίνι[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1 πακέτο σπαγγέτι 10 φέτες μπέικον 500γρ τυρί philadelphia (γεύση καρμπονάρα) 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κύβο βοδινού Αλάτι-Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 1 πακέτο σπαγγέτι 10 φέτες μπέικον 500γρ τυρί philadelphia (γεύση καρμπονάρα) 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κύβο βοδινού Αλάτι-Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 500 γρ. μακαρόνια χοντρά 1 κονσέρβα τοματοχυμός αλατισμένος 250 γρ. μπέικον 3 καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες ξεσποριασμένες[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 500 γρ. πένες 100-150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες (φρέσκα ή κονσέρβας) 4 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 2 κύβους ζωμός[...]
Πηγή: yumyum.gr2 κονσέρβες συμπυκνωμένο κονσομέ βοδινού των 300 γρ. 90 γρ. πολύ λεπτά ζυμαρικά, π.χ. φιντελίνι ή σπαγκετίνη φρέσκα φύλλα πλατύφυλλο μαϊντανό για γαρνίρισμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookTι τρώνε οι Ιταλοί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Την απάντηση μας δίνει ο καθ' ύλην αρμόδιος Ivan Ottaviani, Σομελιέ στο εστιατόριο Sale e Pepe. Ο ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο φαγητό που έχει συνδεθεί με τους γάμους στην Κρήτη είναι το γαμοπίλαφο . Όμως πολύ συχνά το πρώτο πιάτο στο γαμήλιο τραπέζι δεν είναι πιλάφι αλλά μακαρόνια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην σούπα αυτή την έφαγα στην Ιταλία. Είναι πολύ νόστιμη και ότι πρέπει για το κρύο..... Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο τορτελίνια (κατά προτίμηση με γέμιση τυριών)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι λίγο ασυνήθιστο να ανακατεύεις στο ίδιο φαγητό μπεσαμέλ και κόκκινη σάλτσα μαζί αλλά εδώ το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά 2 χούφτες χοντρό αλάτι Για τη σάλτσα 100 γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη 150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετούλες 250 ml κρέμα γάλακτος ½ ποτηράκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι λίγο ασυνήθιστο να ανακατεύεις στο ίδιο φαγητό μπεσαμέλ και κόκκινη σάλτσα μαζί αλλά εδώ το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 3-4 σκελίδες σκόρδο 6 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια 3 κλαριά φρέσκο δεντρολίβανο 1 κύβος ζωμός βοδινού λιωμένος 1/3[...]
Πηγή: yumyum.grΑπίθανη γεύση!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο λιγκουίνι μπέικον μανιτάρια 1 πράσο 1 κουτί κρέμα γάλακτος (της αρεσκείας σας) λίγο άνιθο 1 κύβο βοδινού Σε μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία διαχρονική συνταγή στο πιάτο σας. Χρόνος Προετοιμασίας 40' Υλικά για 4 άτομα 20 κανελόνια ή περίπου μια συσκευασία 1 σπιτική σάλτσα Pumaro 50 γρ. Flora[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό μακαρόνια για παστίτσιο λίγο βασιλικό 1 φύλλο δάφνης 150 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι 200 γρ. Βιτάμ Culinesse 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 δόση σάλτσα μπολονέζ 150-250 ml ζεστό ζωμό βοδινού 12 φύλλα λαζάνια που δεν χρειάζεται να τα βράσετε από πριν 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα Για τη μπεσαμέλ: 50[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.gr