Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
3 φρέσκα μεγάλα καβούρια 6 ώριμες μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 σφηνάκι ούζο 1 καυτερή πιπεριά 1 πρέζα ζάχαρη 6 κ.σ. σκορδόλαδο 2 κ.σ. μαϊντανός[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. περίπου αλεύρι δυνατό (αλεύρι σταρένιο για ψωμί) 350 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι (8 γραμμ.) ξηρή μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1½ κ.γλ. αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. κριθαράκι χοντρό 1 χταπόδι 1 1/2 κιλό κομμένο σε μπουκιές 240 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 120 ml λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.gr1 χταπόδι περίπου 1 κιλό 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια κον κασέ 1 δαφνόφυλλο 2-3 κόκκους μπαχάρι 1 φλ. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. σπαγγέτι 16 κυδώνια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες 1/4 φλιτζ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 250 γραμμ. φουντίτσες[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. σπαγγέτι 800 γραμμ. αχιβαδάκια (vongole) 2 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη 2 κ.σ. φρυγανιά 4 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. σουσαμέλαιο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 κολοκυθάκια κομμένα σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι 1 μεγάλη πατάτα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμ. χυλοπίτες 4 μελιτζάνες τσακώνικες 1 ξερό κρεμμύδι 6 ώριμες ντομάτες ή 2 συσκευασίες πομοντόρια αποφλοιωμένα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. σκόρδο φρέσκα[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 2 φλ. βρασμένα ρεβίθια 1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο 1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. βίδες 1/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ 300 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 300 γραμμ. φέτα[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες (κατά προτίμηση πομοντόρια) 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. ζάχαρη 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. πλατύφυλλος βασιλικός 1 κ.σ. πελτές[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. περίπου αλεύρι δυνατό (αλεύρι σταρένιο για ψωμί) 350 ml χλιαρό νερό 1 κύβο νωπή μαγιά 25 γρ. 1 πρέζα ζάχαρη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1½ κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.gr400 γραμμ. φαρφάλε (φιογκάκια) 6 ντομάτες ώριμες 200 γραμμ. φέτα κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1/2 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr500g κοφτό μισό MISKO 1 χταπόδι 1200g περίπου 6 κρεμμύδια χοντροκομμένα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 500g ψιλοκομμένα τοματάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: argiro.gr12 καραβίδες καθαρισμένες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 καρότο κομμένο σε μικρά καρέ 1 κολοκύθι κομμένο σε μικρά καρέ 1 κλωνάρι σέλερι[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. κριθαράκι χοντρό 1 χταπόδι 1 1/2 κιλό , κομμένο σε μπουκιές 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr