Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας (ναπολιτέν). Αγαπημένη συνταγή σε όλο τον κόσμο. Μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας Προετοιμασία 5 λεπτά Εκτέλεση 30 λεπτά Συν. Χρόνος[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 κιλό γαρίδες μέτριες προς μεγάλες καθαρισμένες από το κέλυφος και τα κεφάλια (Τα κεφάλια τα κρατάμε και τα βράζουμε με μια κούπα νερό για 10 λεπτά) 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα! Ψάχνοντας να βρω το φαγητό της ημέρας, θυμήθηκα τα λουκάνικα που είχα στο ψυγείο και αποφάσισα να αυτοσχεδιάσω... Ένα απλό και λιτό πιάτο με κάποιες[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grX ρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι βρασμένα al dende 3 ντομάτες τριμμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣυστατικά 1μπακαλιάρος περίπου 600γρ. 1φλ.χυμός ντομάτας 2ντομάτες φρέσκιες τριμμένες 4φλ.ζωμός από το ψάρι που έβρασε Λάδι Αλατοπίπερο 1καρότο μεγάλο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 200gr.πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 1μπακαλιάρος περίπου 400γρ.βρασμένος και καθαρισμένος από τα αγκάθια Λάδι Αλατοπίπερο 3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο; Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά με αρωματική σάλτσα φινόκιο Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 200 γρ. ζυμαρικά 1 ρίζα φινόκιο 1 ξερό[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά: 500 γρ. πένες 60 ml ελαιόλαδο 200 γρ. απάκι σε μικρούς κύβους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες ή σε μισές ροδέλες ή κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/250 γρ κριθαράκι 250 γρ γαρίδες μεσαίο μέγεθος 1/2 συσκευασία απομίμηση καβουριού 2 κσ ελαιόλαδο 2 κσ τσίπουρο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κσ μάραθο 1 κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 πακέτα σουριμι (απομίμηση καβουριου) 1 μεγαλη κονσερβα καλαμποκι 400 γρ Μαγιονεζα σπιτικη 1 πακέτο Μακαρόνια βίδες ή φιογκακια 0.5 ματσάκι άνηθο 2 φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr