Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη σαλάτα: 250 γρ (δηλ. μισό πακέτο) ζυμαρικά βίδες ή "fussili" ένα μάτσο ρόκα 1 ώριμο αβοκάντο 100 γρ. γραβιέρα ή άλλο ημίσκληρο τυρί 2 ντομάτες 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 300 γραμμάρια τορτελίνι με τυρί 4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια 4 αγγουράκια[...]
Πηγή: sidagi.grΜια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για την σάλτσα 1 ½ φλιτζ. χυμό από φρέσκιες[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 2/3 φλιτζ. φιστικοβούτυρο 1/4 φλιτζ. λάδι 1/4 φλιτζ. σόγια σος 1/4 ως 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΑυτή η συνταγή είναι αφιερωμένη στην μαμά της φίλης μου της Μαρίας την κυρία Έρη. Είναι πεντανόστιμη και ότι πρέπει για μια χαλαρή Κυριακή. Σουφλέ πατάτας της[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΠανεύκολη συνταγή για ταλιατέλες με σολομό για τους λάτρεις των ζυμαρικών (όπως εγώ!). Λίγα υλικά (και καλά), με ελάχιστη προετοιμασία γύρω στα 15’ λεπτά και[...]
Πηγή: ediva.grΛατρεύω τις ασιατικές γεύσεις, το πόσο διαφορετικές είναι και το πώς οι συνδυασμοί τους πάντα ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μου. Ειδικά η γιαπωνέζικη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.gr