Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
υλικά 500 γρ. μακαρόνια χοντρά (για παστίτσιο) 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο από ελιά 250 γρ. τρυφερό συκώτι μοσχαρίσιο ή συκωτάκια κότας 2 μέτρια κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό χταπόδι 1 μέτριο κρεμμύδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 0.5 πράσινη πιπεριά αλάτι πιπέρι βασιλικός δάφνη κόκκινο κρασί σάλτσα ντομάτας ελαιόλαδο 1 πακέτο κοφτό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 3 σουπιές με το μελάνι τους 400 γρ. χοντρά μακαρόνια 300 γρ. κρεμμύδια άσπρα 4 μικρές ντομάτες Μαϊντανός Σκόρδο ελαιόλαδο Αλάτι - Πιπέρι σε[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 3 σουπιές με το μελάνι τους 400 γρ. χοντρά μακαρόνια 300 γρ. κρεμμύδια άσπρα 4 μικρές ντομάτες Μαϊντανός Σκόρδο ελαιόλαδο Αλάτι - Πιπέρι[...]
Πηγή: sidages.gr700 γρ καλαμάρια 500 γρ paccheri (αλλά και πολλού άλλοι τύποι ζυμαρικών από rigatoni και penne έως spaghetti) 3 σκελίδες σκόρδο 300 γρ μικρές ντοματούλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4-5 Μοσχοχτάποδα 1.200 γρ 500 γρ. Μακαρονάκι κοφτό 1 κουτί ντομάτας ψιλοκομμένα 1 κουτι μανιτάρια ψιλοκομμένα 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Αλάτι Πιπέρι Λίγο ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚόκορας κρασάτος ή κόκορας κοκκινιστός ή κόκορας με σάλτσα ντομάτας στο τραπέζι, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χοντρό μακαρόνι και μεγάλη παρέα ή[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: yumyum.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr